2777
2789
عنوان

شماهم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

198 بازدید | 16 پست

شما هم مریض شدین تو این تابستون؟ ما خانوادمون خیلی بد مریض شدیم گلو درد و احساس سرما درحالی ک خیلی گرمه بدنم تمام درد میکنه اشتها ندارم خوابم میاد و خسته و کسلم سرفه و عطسه هم به مقدار کم دارم. به نظرم تو تابستون خیلی عجیبه این علائم. نظر شما چیه؟

احتمالا کرونا گرفتید

من بلد نیستم  وقتی دلم گرفت ، با کسی درد و دل کنم ، بلد نیستم وقتی بی پناه بودم ، به کسی پناه ببرم ، من عادت کرده ام همه جا قوی باشم ، و این بیشتر از همیشه ضعیفم میکند ...! 💐 تنهایی شیک تره ...! 💐 چه درونم تنهاست ..........

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کرونا هست.

بله دقیقا سال پیش تو تاسوعا عاشورا 

دلتا گرفتم به طرز وحشتناکی 

میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟!    حسین_پناهی 
میگفتن گرما باعث میشه کمتر بشه لعنتی همه فامیل ما گرفتن 

همش الکی بود

میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟!    حسین_پناهی 

نامزد منم گرفنه خانوادگی .نمیدونید چندروزه دورش؟

رسیده پیری ام قبل از جوانی....تمام ارزوها بر دلم ماند....قصه انجاست که شب بودو هوا ریخت بهم من انقدر درد کشیدم که خدا ریخت بهم جرم تو یک نفر بودو آن یک نفر با تو سر تو و یک نفر کل جوانیم ریخت بهم. یه روزم نوبت منم میشه و برم پشت بومو بی پله بیام پایین.منم همون دختری که زیر فشار مشکلات زندگی کمرم شکسته پاهام تو مسیر تاول زدن مغزم له شده قلبم خط انداخته چشم و دلمم خونی ولی منو ببینی لبخند به لبمه صدای خندم خییلیارو اذیت میکنه  و کم نمیارم🙃❣

توصیه های برای سرماخوردگی خفیف تا کرونا و آنفولانزا ک خودم واطرافیانم با عمل کردن بهش نتیجه گرفتیم 

۱_جوشانده آویشن حداقل سه روز روزی یه بار(دوقاشق آویشن روداخل دوتالیوان آب بریزید وبزاریدبجوشه آبش که یه لیوان شد عسل یانبات بریزید وجرعه جرعه بخورید 

۲_هردوسه ساعت آب ولرم با نمک دریا قرقره کنید.

۳_صبخ ها ناشتا یه قاشق عسل با۷تادونه سیاهدونه بخوریدحتما۷یا۵عدد باشه سیاهدانه ،اگر دچار ضعف و بی حالی هستید هر۸ساعت بخورید 

۴_اگرسرفه یا نفس تنگی دارید دوقاشق رازیانه رو توی دوتالیوان آب بریزید بجوشه تا آبش یه لیوان بشه بعد صافش کنید وبا عسل یا نبات بخورید 

۵_برای گرفتگی بینی و تنگی نفس نصف لیوان سرکه خمری(سرکه ترش شده انگور)نصف لیوان آب و دوتا حبه سیر و بزارید روی گاز بجوشه وبخار کنه ی حوله بندازین روی سرتون و چشاتونو ببندید وتوی بهارش نفس بکشید 

۶_آب سیب (سیب سبز،یاسیب کال)زیاد بخورید مخصوصا باعسل برای تب ولرزوحالت تهوع عالیه 

۷_غذاهای سرخ کردنی و بی ارزش مصرف نکنید،شیرگوشت(تونت سرچ کنید غذای خیلی مقویه که از پیامبر سفارش شده) یا گوشت کبابی بخورید 

۸_دستاتون رو بجای ضدعفونی کردن با الکل گلاب و آب وسرکه ضدعفونی کنید 

۹_حتما پنجره اتاق یا در و بازبزارید تا هوا جریان داشته باشه 

۱۰_مایعات زیاد استفاده کنید 

۱۱_برای درمان حالت تهوع و استفراغ دوقاشق نعناع (تازه یا خشک شده فرقی ندارع)روداخل دولیوان آب بجوشونید یک لیوان که شد صاف کنید یه قاشق رب انار توش بریزین و بخورید هم حالت تهوع رو قطع می‌کنه هم اشتها رو باز می‌کنه  

۱۲_شیرگاو رو داخلش عسل بریزید و هنوز داغه جرعه جرعه بخورید گلو درد و درمان می‌کنه ضعف رو هم برطرف میکنه

انشاءالله بیماری و بلا از هممون دوربمونه 

خرّم آن کس که در این محنت گاه،خاطری راسبب تسکین است ...🫀🌱
2790
2778
2791
2779
2792