2777
2789

یکی از قشنگی زن ها موهاشونه حیف نیست مثل مردا کوتاه کنی

با مردی ازدواج کن که رژت رو پاک کنه نه ریملت رو😉😉😉 بلاخره گل پسرم به دنیا اومد😍😍😍 اگه دنبال پسر دار شدن هستید بیاین تاپیک رژیم پسر دار شدن.

من زیاد زدم چند ساله موهام پیکسی هست البته پیکسی کوتاه و بلند داره من خیییلی کوتاه میکنم 

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی از قشنگی زن ها موهاشونه حیف نیست مثل مردا کوتاه کنی

عزیزم جنس موهام بده خشکه الانم کم خونی دارم داره ریزش میکنه نصف شده موهام وگرنه دوست ندارم کوتاه کنم الان تا تو کمرمه

عزیزم جنس موهام بده خشکه الانم کم خونی دارم داره ریزش میکنه نصف شده موهام وگرنه دوست ندارم کوتاه کنم ...

پیش دکتر برو گلم حیفه موهاتو کوتاه کنی

با مردی ازدواج کن که رژت رو پاک کنه نه ریملت رو😉😉😉 بلاخره گل پسرم به دنیا اومد😍😍😍 اگه دنبال پسر دار شدن هستید بیاین تاپیک رژیم پسر دار شدن.

پیکسی چیست!؟

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
دکترم میرم کلی هم قرص میخورم بزار عکس بزارم نظر بده ببین جنس موم شکنندس بااینکه نه رنگ داره نه حنا

بزار عزیزم