2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رفقا بزنین رو این متن ابی و برین این تاپیکمو گزارش بزنین توروخدا😢هرکی زد بلایکه براش صلوات بفرسم

اسی ببخش وسط تاپیکت

قیافه من وقتی میبینم ۱۰ تا اعلان دارم باز میکنم و میبینم همش لایکه و کسی تگم نکرده :                      از چوپانی پرسیدند روزگار چگونه است؟ گفت: از روزگار چیزی نمیدانم اما پشم های گوسفندانم را که چیدم دیدم نیمی از آنها گرگ اند. :)           دیدی یه سریا اینجا الکی بت میپرن و پاچه میگیرن...با اینا کار نداشته باشین اینا عقده دارن و بهتون حسودی میکنن😉
همون بخاطر کرایه خونه؟

چی بوده توضیح بده

عکس پروفایل خودم هستم با فیلتترو آرایش و گریم شدم این..در تاریخ 1400:11:26به دوستم رمز عبور دادم تا هر وقت من نبودم نی نی سایت اون بیاد بهش اعتماد کردم به دلایلی نداره نی نی سایت برای خودش پس بدونید این کاربری دوتا کاربر داره.......فاطمه جان امیدوارم از اعتماد من سو استفاده نکنی
رفقا بزنین رو این متن ابی و برین این تاپیکمو گزارش بزنین توروخدا😢هرکی زد بلایکه براش صلوات بفرسم ...

تو قسمت دلیل گزارش نوشتم: اسی گفت گزارش بزنید😂

اگه ديدي همه‌ چيز قشنگه بدون‌ که مستي!!!🤞

تو قسمت دلیل گزارش نوشتم: اسی گفت گزارش بزنید😂

😐😂

قیافه من وقتی میبینم ۱۰ تا اعلان دارم باز میکنم و میبینم همش لایکه و کسی تگم نکرده :                      از چوپانی پرسیدند روزگار چگونه است؟ گفت: از روزگار چیزی نمیدانم اما پشم های گوسفندانم را که چیدم دیدم نیمی از آنها گرگ اند. :)           دیدی یه سریا اینجا الکی بت میپرن و پاچه میگیرن...با اینا کار نداشته باشین اینا عقده دارن و بهتون حسودی میکنن😉
چی بوده توضیح بده

اینی که من میگم نمیدونم مال کجا بوده

یه مستاجر کرایه خونه نداشته بده به صاحبخونه

صاحبخونه میره چندتا ارازل اوباش میاره با قمه

داداش مستاجره از خونه میاد بیرون

یکی از ارازل ها با قمه شاهرگشو میزنه

نمیدونم زندست یا نه

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
اینی که من میگم نمیدونم مال کجا بوده یه مستاجر کرایه خونه نداشته بده به صاحبخونه صاحبخونه میره چند ...

این ساری بوده انگار

میدونم که یکی از شهرهای مازندران بوده این اتفاق

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 6 ساعت پیش
2791
2779
2792