2777
2789
عنوان

تنها بیرون رفتن....

676 بازدید | 15 پست

۱۷سالمع و خانوادم نمیزارن.من حجابم خوبه هاا...چادری فلان نیستم ولی خوبه.باحجابم.و دیگه پدر مادرم منو میشناسن دیگه...ک نه کسی باهام کار داره ن من با کسی.من برخلاف هم سنام ن رل دارم نه کراشی .اصن علاقه ای به این چیزا ندارم.شایدم خانوادم باعث شدن این روحیاتم بمیرن😂😅

حالا من خیلی به مامانم گفتم میخام تنها برم بیرون.بادوستم منظورمه.بریم پارک باهاش بشینم و حرف بزنم.ولی میگن نه که نه.همسنای من هرروز میرن قرار.اونوقت من چی؟هان؟بخدا خیلی اذیت میشم.لطفا نگید ک بشین سر جات...یا به حرف گوش کن...اونا خوبِ تورو میگن و من همسن ط بودم وضعیت  تورو داشتم و فلان....گوشم پره ازینا...راهکار بگید که چیکا کنم؟؟!

تو زود تر از دختر بودن یه انسانی و حق داری با دوستات بری بیرون

کاش به بهونه دختر بودن دخترا محدود نشن 

باهاشون درست صحبت کن و بگو منم مثل دختر پسرای همسنم نیاز دارم

زن= انسان  مرد=انسان  انسان=انسان   مرد=زن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه خب خوب نیست پارک پسرا میان و میرن تیکه میندازن 

من ۲۶ سالمه شوهرم بعضی موقع ها اجازه نمیده تنها برم بیرون بخاطر اینکه امنیت نیست

میتونید از من برای مهارت های زندگی و توسعه فردی بانوان کمک بگیرید .
تو زود تر از دختر بودن یه انسانی و حق داری با دوستات بری بیرون کاش به بهونه دختر بودن دخترا محدود ن ...

خیلی گفتم.من ارزومه دوچرخه داشته باشم ....ولی من دخترم 😅چیز بزرگی نیس ها..ولی واسه من ارزوی بزرگیه

نه خب خوب نیست پارک پسرا میان و میرن تیکه میندازن  من ۲۶ سالمه شوهرم بعضی موقع ها اجازه نمیده ...

همع چی ب خود ادم بستگی داره.ادم پوشش هوب باشه و متین باشه کسی کاری ب کارمون نداره

نه هدف یه شغل حسابی هس.مث معلمی یا روانشناسی.بابامم نمیزاره ارایشگری و شغلی که حسابی نباشه😂⚡

ببین عزیزم تو درستو بخون ولی تابستون رو ی جور باید خودتو مشغول کنی ب کار بیرون ک انقد اذیتت نکنم تو نمیگیره من چی میگم 

همع چی ب خود ادم بستگی داره.ادم پوشش هوب باشه و متین باشه کسی کاری ب کارمون نداره

درسته منم محجبه هستم اما دنیا دنیای خوبی نیس

میتونید از من برای مهارت های زندگی و توسعه فردی بانوان کمک بگیرید .
نه هدف یه شغل حسابی هس.مث معلمی یا روانشناسی.بابامم نمیزاره ارایشگری و شغلی که حسابی نباشه😂⚡

آرایشگری شغل حسابی نیست؟؟اصلا از،درامدشون خبر داری؟😂

زن= انسان  مرد=انسان  انسان=انسان   مرد=زن