2777
2789
عنوان

بیبی چک مثبت

| مشاهده متن کامل بحث + 4119 بازدید | 334 پست
والا تاپیک قبلی هامو ببین ۲تا زدم اونا هاله انداختن بعد رفتم یه مارک دیگه گرفتم زدم اون منفی شد و من ...

بیبی بخر فردا بزن اگ پریود نشدی بازم هرچی خدا بخواد و خیر باشه....الهی هرچی زودتر نی نی تو بغل بگیری

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بزار دوسه روز دیگه باز بزن منکه تاحالاهرچی زدم منفی بوده بازخوبه برای توهاله انداخته😆

اتفاقا هاله نندازه باز تکلیفت مشخصه ولی اینجوری هاله میندازه آدم نمیدونه مثبت هست یا نه 

خدایا شکرت 

شمام تنبلی تخمدان داری؟ توکل بخدا هرچی خدا بخواد...

من نه 

همسرم مشکل داره یعنی اول دکترها گیر دادن ک من مشکل دارم دیگه کلی آزمایش و عکس رنگی اینا انداختم بعدش معلوم شد همسرم مشکل داره 

خدایا شکرت 

ان شاالله که مثبته ولی بذار دو سه روز دیگه بزن تازگیا بی بیچکا مشکل دارن الکی هاله میندازن الانم زوده زدی بذار حداقل موعدت بزن 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
ان شاالله که مثبته ولی بذار دو سه روز دیگه بزن تازگیا بی بیچکا مشکل دارن الکی هاله میندازن الانم زود ...

اوهوم‌درست میگی عجله کردم دوسه روزه تازه جلو خودمو گرفتم دیروز ی تاپیک دیدم سه روز مونده ب موعد هاله انداخته بود بیبیشون وسوسه شدم منم زدم...

من نه  همسرم مشکل داره یعنی اول دکترها گیر دادن ک من مشکل دارم دیگه کلی آزمایش و عکس رنگی اینا ...

اها پیگیر درمان باشین باردار میشی الان دیگ علم خیلی پیشرفت کرده ....واست صلوات فرستادم 🌼⚘🌷

خب پس همونه که کمرنگه هنوز بتاپایین کم کم پررنگ میشه

من میترسم بیبی چکم خراب بوده باشه اخه حدودا بین سی ثانیه تا یک دقیقه بعد حتی خط منفی هم نداشن و خط مثبتم بعد دوساعت با چشم دیده میشه اولش زیر نور گوشب ب سختی دیده میشد