2777
2789
عنوان

بیبی چک مثبت

| مشاهده متن کامل بحث + 4119 بازدید | 334 پست
برای منم دعاکن امروز پری باید بشم که نشم بی بی چک فردا میزنم ببینم چه خبره😆

ان شالله بارداری عزیزم 

چند ماهه اقدامی؟

چ طاقتی داری بیبی نزدی من سه روز مونده زدم 

خدا از زبونت بشنوه دل تو دلم نیست فردا بشه بازم بیبی بزنم نمیدونم چرا حس میکنم بیبی خراب بود...

ببین ازتوی بستش که درمیاری یکی دودقیقه صبرکن بعد استفادش کن بخاطر اینه که خط منفیش دیرتر میفته نگران نباش اگه خبری نباشه هاله بیخود نمیفته که استرس نداشته باش اروم باش اگه هم نمیتونی صبرکنی دوباره یکی دیگه بزن اگه داری

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

ان شالله بارداری عزیزم  چند ماهه اقدامی؟ چ طاقتی داری بیبی نزدی من سه روز مونده زدم

ایشالا. من برای بچه دوم تواقدامم10ماهه تقریبا بی بی که زدم پری روز ولی منفی بود همش حس پری میادو میره نمیدونم چی میشه بی بی چکام تموم شدن منکه طاقت ندارم وگرنه🤣🤣🤣

ببین ازتوی بستش که درمیاری یکی دودقیقه صبرکن بعد استفادش کن بخاطر اینه که خط منفیش دیرتر میفته نگران ...

ندارم اگر الان بزنم مشکلی نداره یعنی؟ میرم میخرم اگ بشه 

باید خودمو سرگرم کنم حالت تهوع گرفتم از استرس و فکر و خیال 

ندارم اگر الان بزنم مشکلی نداره یعنی؟ میرم میخرم اگ بشه  باید خودمو سرگرم کنم حالت تهوع گرفتم ...

اره بزن چیزی نمیشه که اتفاقا منم داشتم میزدم فقط یه مارک دیگه بگیر چندتا مارک مختلف بگیر فردا صبحم دوباره بزن من سر بارداری اولم بی بی چکامو نگه داشته بودم یادگاری😁

ایشالا. من برای بچه دوم تواقدامم10ماهه تقریبا بی بی که زدم پری روز ولی منفی بود همش حس پری میادو میر ...

خخخخخ خدا رو شکر باز یکی رو داری من ۳۰ سالم شد...تنبلی هم دارم چندماهه جدی و با دارو اقدامم هر ماه ک نمیشه استرسم انگار بیشتر میشه سعی میکنم خودمو اروم کنم و اینا ...

والا تاپیک قبلی هامو ببین ۲تا زدم اونا هاله انداختن بعد رفتم یه مارک دیگه گرفتم زدم اون منفی شد و من ...

بزار دوسه روز دیگه باز بزن منکه تاحالاهرچی زدم منفی بوده بازخوبه برای توهاله انداخته😆