2777
2789
عنوان

سوزوندن خال

184 بازدید | 14 پست

کسایی که خال سوزوندین راضی هستین...مراقبتتون چی بوده بعدش😭

سوالاتی که باید قبل انجام دادنش میپرسیدم😭😭😭💔

یا خدا جاشون نمونه تو صورتم...چارروز گذشته ولی هنوز صورتم نشستم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره

نه ردش نمیمونه فقط مراقبتایی که بهت گفته رو حتما انجام بده

شازده‌کوچولو‌پرسید:‌ -آدمایی‌که‌تنهان‌تو‌تنهاییشون‌کجا‌میرن؟ روباه‌گفت: -توخودشون واینو‌بار‌ها‌از‌عمق‌وجودمون‌حس‌کردیم🕴️!
نه ردش نمیمونه فقط مراقبتایی که بهت گفته رو حتما انجام بده

اونقدر هم مراقبتی بهم نگفته 😭😭😭😭😭گفت یه هفنه زینک بزن بعد بیا معاینه شو و یه کرم ترمیم کننده

اونقدر هم مراقبتی بهم نگفته 😭😭😭😭😭گفت یه هفنه زینک بزن بعد بیا معاینه شو و یه کرم ترمیم کننده

اره درسته تو تابش مستقیم خورشیدم نرو یا میری بیرون  با زینک روشو بپوشون که لک نشه

شازده‌کوچولو‌پرسید:‌ -آدمایی‌که‌تنهان‌تو‌تنهاییشون‌کجا‌میرن؟ روباه‌گفت: -توخودشون واینو‌بار‌ها‌از‌عمق‌وجودمون‌حس‌کردیم🕴️!
اصلا نرفتم دعا کن خوب بشن 😭💔

خوب میشن من یه خال رو بینیم داشتم سوزوند برام لکش نمونده تازه من کرم ترمیمی و اینا هم نزدم یعنی بهم نداد نگران نباش هرچی نگران باشی بدتر میشه

خوب میشن من یه خال رو بینیم داشتم سوزوند برام لکش نمونده تازه من کرم ترمیمی و اینا هم نزدم یعنی بهم ...

خدایاا انشاالله که همینطوری باشه ❤️❤️ منم یکیشون ک سوزوندم رو دماغم بوده 😭🙏🏻

عزیزم جای خال تون رفت؟  منم چهار پنج تا خال هست رو صورتم ب نظرتون لیزر کنم

الان ۱۹روزه انجام دادم

خالای بزرگم جاشون مونده و گوده چون سطحی هم بودن بدتر سوزونده ولی خو کوچیکا رفته 

بنظر من اگه تاثیری ندارع تو زیباییت کار نداشته باش چون خیلی دردسر داره ...من یکی که خیلی پشیمون شدم بعدش 

انشاالله که اخرماه بگم عالی بود و جاشون رفته ولی نه هنوز هستن

واینکه بستگی به پوست داره خیلیییی اگه پوستتو میبینی مستعد به لک نیست برو پیش یه دکتررر خوووب بسوزون 

الان ۱۹روزه انجام دادم خالای بزرگم جاشون مونده و گوده چون سطحی هم بودن بدتر سوزونده ولی خو کوچیکا ر ...

من پوستم هم کک مک داره هم خال ولی خالها ریز هستن روی گونم تو بدنم هم زیاد هست 

همون از گود شدنش میترسم چون جلو چشمه 

انشالا ی مدت دیگ خبر خوش ازتون بشنونوم دوباره بهتون پیام میدم میپرسم ازتون 

نگران نباشید من شنیدم مال خیلیا بعد چند ماه اوکی میشخ 

اینکه جاش بمونه یا نه بستگی به دکترت داره من پیش دکتر حبیبی زاده برداشتم خیلی دکتر خوبین ی پمادی برام تجویز کرد که بعد برداشتنم بزنم پماد ترمیمی بود اصلا جاش نموند خیلی راضیم شمارشو میذارم هر کی خواست میتونه ازش مشاوره بگیره 88776292
دکترت برات هیچی بعدش تجویز نکرده؟

اینکه جاش بمونه یا نه بستگی به دکترت داره من پیش دکتر حبیبی زاده برداشتم خیلی دکتر خوبین ی پمادی ب ...

حبیبی زاده تهران؟خو اون که معروووفه 

من شهرمون از این دکتر خوبا نداره که

ولی خب اره مدیلن میزنم نمیدونم دیگ 💔تا چقد ترمیم کننده زدید؟