2777
2789
عنوان

بچه ها عفونته؟؟

203 بازدید | 39 پست

علت لک بینی تو شیر دهی چیه

بارها شده لک دیدم

دخترم 11 ماهشه

چند روزی هم هست عذر میخوام ترشح سبز بی بو دارم هی میاد و میره کلافه و نگرانم کرده

خدایا به امید خودت....نه بنده های بیخودت☺✌️           واینک برچهره ی دلربای مهدے💙 صلواااات!!!!!بر محمد و آل محمد صلواااات!!! بازم صلواااات !!! اصن امضامو دیدی هی صلوات بفرست☺😅😊آیا بد کردم خواستم ثواب کنی؟؟😊جواب خیر است😅صلواتات ک تموم شد ریپ بزن از امضام تعریف کن تا بقیه ام ثواب کنن😂#بخیل نباشم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم برو دکتر زنان انشالله چیزی نیس خودتو نگران نکن فقط برو دکتر که خیال خودت راحت  اصلا نگرا ...

خواهرم زایمان کرده فردا قراره برم پیشش بمونم

برم و برگردم حتما میرم

خدایا به امید خودت....نه بنده های بیخودت☺✌️           واینک برچهره ی دلربای مهدے💙 صلواااات!!!!!بر محمد و آل محمد صلواااات!!! بازم صلواااات !!! اصن امضامو دیدی هی صلوات بفرست☺😅😊آیا بد کردم خواستم ثواب کنی؟؟😊جواب خیر است😅صلواتات ک تموم شد ریپ بزن از امضام تعریف کن تا بقیه ام ثواب کنن😂#بخیل نباشم
منم مثل شمام ولی نه باردارم که شیر میدم  شنبه میرم دکتر

لکه بینی یا ترشح سبز؟

منم مثل شمام ولی نه باردارم که شیر میدم  شنبه میرم دکتر

خواهرم زایمان کرده فردا قراره برم پیشش بمونم

امکان دکتر رفتن ندارم

میشه رفتی دکتر مشکل منم بپرسب😅

هم لک بینی تو شیردهی

هم ترشح سبز بی بو😅

لکه بینی یا ترشح سبز؟

من دوماهه پریود میشم بین دوره هام لک بینی داشتم 

سونوگرافی رفتم کیست تخمدان داشتم ولی کوچیک بود

هفته پیش خوب شده بودم اما باز ترشح زرد یا سبز رنگ دارم و خیلی خفیف لک بینی

من‌خیلی نگران بارداری خارج از رحمم 

اگر بارداری خارج رحم باشه پریود نمیشی؟

خواهرم زایمان کرده فردا قراره برم پیشش بمونم برم و برگردم حتما میرم

من خودم متاسفانه چند روز پیش فهمیدم تبخال تناسلی دارم البته آزمایش ندادما دکتر از شکل ظاهریش گفت 

برام دعا کن تستش منفی شهه🙏🥲خیلی نگرانم 

من دوماهه پریود میشم بین دوره هام لک بینی داشتم  سونوگرافی رفتم کیست تخمدان داشتم ولی کوچیک بو ...

مگ تو اقدام بودی عزیزم

نمیدونم فکر کنم خارج رحم لک بینی و علائم دیگ داره

ولی اصلا نگران نشو چون حاملگی ام لک بینی داره

چشم عزیزم 

الهی ک خیر ببینی عزیزدلم خدا خیرت بده

لطفا پرسیدی بهم بگو

گاهی اوقات دخترم با شکمم بازی میکنه یا باسر میزنه تو دلمم لک میبینم

آخه مگ میشه انقد شل و ول و بی قاعده باشه بدن😕

مگ تو اقدام بودی عزیزم نمیدونم فکر کنم خارج رحم لک بینی و علائم دیگ داره ولی اصلا نگران نشو چون ...

نه اقدام نبودم میترسم ناخواسته بشده باشه 

پریودم میشم بیبی چکم زدم منفی بود

سونو شکم و لگنم رفتم

اگر بارداری خارج رحم بود داخل سونو نشون میداد؟

علائمتون چی بود عزیزم

من درد شدید واژن داشتم بعدش ترشح ک همیشه داشتم البته بعد ی جوش های ریز چرکی زد واژنم  بعدش شوهرم  الان خوب شدیم ی هفتس دورش  میترسم عود کنه دکتر گفت استرس و سیستم دفاعی پایین داشته باشی ممکنه عود کنه ممکنم هست دیگ هیچ وقت عود نکنه