تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️رهحمت له دل نماوه
چاو رههش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱
ظاهرش بله اینطوره. ولی من هیچ بلاگری فالو نمیکنم. اونا زندگی رو خیلی صورتی و نایس نشون میدن، و باعث میشن مردم به زندگیشون سرد و ناامید بشن.و بدتر از همه اینه که زندگی خودشونم اون چیزی که نشون میدن نیست
چرا ترحم؟؟؟ واقعا اونا بهترین زندگیا رو دارن میسازن منکه خیلی ب زندگیاشون حسودی میکنم تفریحو ...
اره درسته همه ی چیزایی که گفتین،اما اون شخص حتی توی مسافرت و خوش گذرونیاشم باید حواسش به میکاپ و لباس و هزارتاچیزدیگش باشه نمیتونه مثل ادم عادی زندگی کنه هیچ مهارت خاصیم نداره که بگیم بخاطرش مشهورشده(بعضیارومنظورمه)کلا واسه من مثل عروسک خیمه شب بازین😁هم خودشون هم زندگیشون پوچ و مصنوعیه
چرا ترحم؟؟؟ واقعا اونا بهترین زندگیا رو دارن میسازن منکه خیلی ب زندگیاشون حسودی میکنم تفریحو ...
از قدیم گفتن الحسود لا یسود.حسود هیچ وقت آرامش نداره... پول خیلی مهمه تو زندگی اما پول ضمانت خوشبختی نیست . من خودم آدم پولداره بدبخت زیاد میبینم . نکبت از زندگیشون میباره.البتع آدم پولدار خوشبختم دیدم ولی... هم این بلاگرها این چیزی که نشون میدن نیستن، هم صرفا پولدار بودن خوشبختی نیست🙂