2777
2789

نه چون میدونم فقط 💩میخورن

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ظاهرش بله اینطوره. ولی من هیچ بلاگری فالو نمیکنم. اونا زندگی رو خیلی صورتی و نایس نشون میدن، و باعث میشن مردم به زندگیشون سرد و ناامید بشن.و بدتر از همه اینه که زندگی خودشونم اون چیزی که نشون میدن نیست

من حس ترحم دارم بهشون😂وضعشونم ازمن بهتره ها ولی نمیدونم چرااینجوریم😂🤦🏼‍♀️حس میکنم خیلی پوچ و بی ...

چرا ترحم؟؟؟ واقعا اونا بهترین زندگیا رو دارن میسازن منکه خیلی ب زندگیاشون حسودی میکنم 

تفریحو مسافرتشون هم ک بجاست کافیه یذره افسرده شن با ی تبلیغ کلی پول درمیارن میرن جاهایی ک دوس دارن یاخرید چیزایی ک خوشحالشون میکنه خلاصه ک چنان پولی از اینستا دارن درو میکنن 😒

چرا ترحم؟؟؟ واقعا اونا بهترین زندگیا رو دارن میسازن منکه خیلی ب زندگیاشون حسودی میکنم  تفریحو ...

اره درسته همه ی چیزایی که گفتین،اما اون شخص حتی توی مسافرت و خوش گذرونیاشم باید حواسش به میکاپ و لباس و هزارتاچیزدیگش باشه نمیتونه مثل ادم عادی زندگی کنه هیچ مهارت خاصیم نداره که بگیم بخاطرش مشهورشده(بعضیارومنظورمه)کلا واسه من مثل عروسک خیمه شب بازین😁هم خودشون هم زندگیشون پوچ و مصنوعیه

چرا ترحم؟؟؟ واقعا اونا بهترین زندگیا رو دارن میسازن منکه خیلی ب زندگیاشون حسودی میکنم  تفریحو ...

از قدیم گفتن الحسود لا یسود.حسود هیچ وقت آرامش نداره... پول خیلی مهمه تو زندگی اما پول ضمانت خوشبختی نیست . من خودم آدم پولداره بدبخت زیاد میبینم . نکبت از زندگیشون می‌باره.البتع آدم پولدار خوشبختم دیدم ولی... هم این بلاگرها این چیزی که نشون میدن نیستن، هم صرفا پولدار بودن خوشبختی نیست🙂