دختردریا۶۸ مدیر عضویت: 1397/12/05 تعداد پست: 3040 عنوان دلم گرفته | مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 20 پست بعد کلی مصرف دارو باز امروز زودنر از موعد پریود شدم خیلی ناراحتم دلم گرفته چرا اینجوری میشه خدا چرا واس من نمیحاد. امقد دلم پره. حرفامم نمیتونم ب کسی بزنم جلو بقبه به روی خودم نمیارم ولی از تو دارم میترکم.چرا اخه 1401/05/28 | 01:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختردریا۶۸ مدیر استارتر عضویت: 1397/12/05 تعداد پست: 3040 گله مندم از اینکه اینقد خوب بودم واسشون و اخرش جوابمو جوری دادن که دله شکستم درس نمیشه که 😔😔😔بمیر ... خدا نکنه درست میشه
دختردریا۶۸ مدیر استارتر عضویت: 1397/12/05 تعداد پست: 3040 عزیزم چرا آی وی اف نمیکنی ای وی اف هم کردم دو بار. این بار دکتر گف تقویتی بخور دوماه بعد ای وی اف. تو این دوماه با دارو نزدیکی طبیعی داشته باش
سیتارا عضویت: 1396/05/15 تعداد پست: 29673 ای وی اف هم کردم دو بار. این بار دکتر گف تقویتی بخور دوماه بعد ای وی اف. تو این دوماه با دارو نزدیکی ... انشالله که به زودی دامنت سبز بشه عزیزدلم با یه بچه سالم و صالح
دختردریا۶۸ مدیر استارتر عضویت: 1397/12/05 تعداد پست: 3040 انشالله که به زودی دامنت سبز بشه عزیزدلم با یه بچه سالم و صالح انشالله
ماهلیناممممممم عضویت: 1400/03/17 تعداد پست: 3524 دیگه چن وقتیه صداش نمیکنم. حس میکنم حرفام گوش نمیده سلام دوستم. خوبی... اتفاقی تاپیکت دیدم.. منم الان همین حال قبل تو دارم.. منم خیلی سالع منتظر دومی هستم.. خیلی دلشکسته امدارو درمانا نگم طولانی نشه... منم حس میکنم تنهایرتنهام کسی صدام و. حرفام نمیشنوه.. تو به سلامتی باردار شدی... این حس رو تجربه کرذی... میشه منم دعا کنی حامله شم... سنمم بالا رفته... معجزه لازمم... شاید دعات در حقم گرفت...دعام میکنی🥺 نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨👩👧👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم باردار شدم خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن