2777
2789

سلام پسر من میبایست پارسال میرفت پیش ولی نزاشتمش اما خودم باهاش کار کردم 

نقاشی ساده 

تشخیص حیوانات اهلی وحشی 

پرندگان 

باا پایین راست چپ 

رنگ ها 

اعضای خانواده 

کاربرد وسایل 

کاربری قبلی م تعلیق شده …..

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حضوری ببر دوست من آنلاین بود بچش هیچی نفهمید ماشالاپسرمن الان این الکرزسی حافظه درعرض ۲۰روز حفظ شد حروف الفبا و تمیز می‌نویسه و خیلی خیلی مطالب ریز و آشنایی داده بهشونب ای پسرم کلاحضوری بود یساعتونیم تویکسال  بیست روز آنلاین بودن اصلا همش شیطونی میکرد یامیرفت پای تلوزین

رنگ ولایتhaircolorist
منم غیر انتفاعی نوشتم اما نگرانم. الان چند نفر داخل یک کلاسن

۲۰ نفر 

غیر انتفاعیا مراقبن البته من دخترم خیلی از اول عادت دادم که دستاشو بشور و ضدعفونی کنه و ماسکشو درنیاره جایی 

الان برای ثبت نام کلاس اول  گواهینامه پیش دبستانی نخواستن

نه اصلا چون پیش دبستان الزامی نیست فقط همه ی بچه ها برای پایه اوب باید برن ازمون سنجش شرکت کنند که اکر پیش دبستان برن در طول دوره پیش از طریق اونجا به مرکز سنجش معرفی میشن و وقت ثبت نام پایه اول به مدرسه ارایه میدین 

اما برای بچه هایی که پیش نرفتن بعد از ثبت تام پایه اول خود مدرسه برای سنجش وقت میگیره به شما اطلاع میده که ببرید برای سنجش 

سنجش دقیقا همون چیزایی هست که پست قبلی گفتم  به اضافه قد وزن تست بینایی تست شنوایی سلامتی دندان 

۲۰ نفر  غیر انتفاعیا مراقبن البته من دخترم خیلی از اول عادت دادم که دستاشو بشور و ضدعفونی کنه ...

منم آموزش دادم بهش اما همش نگرانم بالاخره بچن ولی حضوری واسشون خیلی بهتر آماده میشن برای کلاس اول

۲۰ نفر  غیر انتفاعیا مراقبن البته من دخترم خیلی از اول عادت دادم که دستاشو بشور و ضدعفونی کنه ...

اینجایی ک منم بردم شخصی بود ماسک احبارحتی برای ما مادراتویسال یکبار جلسه گذاشت ک محیط یکدفعه عفونی نشه اونم بدون بچه دم درم خودشومچن ضدعفونی ب دستاشون میزدن معلمش می‌گفت اصلامن غیرحضوری و قبول ندارم توبیت رهبری واینااشنابود و نامه می‌گرفت ک فقط حضوری باشه دم درم دوربین مادرا باید بافاصله میشدنوگرنهغیرحضوری میشد اصلافکرغیرحضوریونکن البته امسال حضوریه 

رنگ ولایتhaircolorist
اینجایی ک منم بردم شخصی بود ماسک احبارحتی برای ما مادراتویسال یکبار جلسه گذاشت ک محیط یکدفعه عفونی ن ...

بله منم گفتن حضوری صد درصد مدارس غیر انتفاعی بخاطر هزینه ای که میگیرن بهر رسیدگی میکنن 

من خودم پسرم رو غیرانتفاعی نوشتم چون نزدیکترین مدرسه به محل کارم غیرانتفاعی هست و مدارس دولتی میخواستم بنویسم قبول نمیکردن چون میکفتن خونه ت این منطقه نیست و باید ببری منطقه محل زندگیت که چون من خودم هرروز سرکارم نمیرسم بجه رو از مدرسه محل زندگیم ببرم خونه 

اما در کل از نظر من مدارس دولتی برای سالهای اول بهتر هستن چو معلمهای باتجربه تری دارند اما مدارس غیرانتفاعی از افزاد غیررسمی اموزش و پرورش استفاده میکند در واقع نیروهاشون معلم رسمی اموزش و‌پرورش نیستن و ممکنه اصلا دوره ای ندیده باشند