drawer مدیر استارتر عضویت: 1399/11/04 تعداد پست: 4615 عنوان واسه عمل بینی 59 بازدید | 7 پست دکترای کدوم شهر حرفه ای تر و بهتر کار میکنن؟اصفهان چطوره؟ 1401/05/28 | 00:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شقایق_هستم عضویت: 1400/12/12 تعداد پست: 208 من کرجم میخاستم عمل کنم سه نفر تو کلینیک از اصفهان اومده بودن میگفتن اصفهان خیلی گرونه و کاراشون خوب نیست دیگه نمیدونم چقدر حقیقت داره لبخند میزنیم و میگیم چیزی نیست چون فک میکنیم اینجوری بهتره
گل_پیونی عضویت: 1400/06/31 تعداد پست: 3266 چرا همتون بفکر عمل بینی Painting stars up on your ceiling cause you wish that you could find some feeling yeah you 🙌🏻
drawer مدیر استارتر عضویت: 1399/11/04 تعداد پست: 4615 من کرجم میخاستم عمل کنم سه نفر تو کلینیک از اصفهان اومده بودن میگفتن اصفهان خیلی گرونه و کاراشون خوب ... جدی؟فک میکردم تواصفهان بهترن...ی نفر اما میگفت تهران..مگه اصفهان چقدر میگیرن
شقایق_هستم عضویت: 1400/12/12 تعداد پست: 208 جدی؟فک میکردم تواصفهان بهترن...ی نفر اما میگفت تهران.. مگه اصفهان چقدر میگیرن اره تهرانم کلی دکترای خوب داره یکسال و نیم پیش من عمل کردم یازده تومن شد کرج تهران هفده هجده بود اصفهان بیست میگرف الان خبر ندارم لبخند میزنیم و میگیم چیزی نیست چون فک میکنیم اینجوری بهتره
drawer مدیر استارتر عضویت: 1399/11/04 تعداد پست: 4615 اره تهرانم کلی دکترای خوب داره یکسال و نیم پیش من عمل کردم یازده تومن شد کرج تهران هفده هجد ... چندتا پیج دکترای اصفهانو دیدم ی سریا میگفتن اصلاتواصفهان عمل نکنید واقعا آدم سردرگم میشه
شقایق_هستم عضویت: 1400/12/12 تعداد پست: 208 چندتا پیج دکترای اصفهانو دیدم ی سریا میگفتن اصلاتواصفهان عمل نکنید واقعا آدم سردرگم میشه بنظر منم اصفهان عمل نکن ریسکه تهران کلی دکتر خوب داره ولی گرونه من کل دکترای کرجو رفتم کاراشونو دیدم فقط فرشته عبدالمطبی کارش خوب بود هزینش از تهران کمتر میشه لبخند میزنیم و میگیم چیزی نیست چون فک میکنیم اینجوری بهتره