2821
2789
عنوان

غده لنفاوی

353 بازدید | 17 پست

سلام به همه مامانا دختر 8 سال نیم داره دو ساله غده لنفاوی زیر گلوش متورم شده و کوچیک نشده همون اول سونو بردمش گفت عفونی هس و با چندتا انتی بیوتیک خوب میشه ولی جواب سونو که نشون متخصص دادم گفت سایزش خیلی کوچیک هست و نیازی به چرک خشک کن نیس الان بعد از دوسال یه مقاله در این مورد خوندم که پر از استرس بود از اون موقع خواب و خوراک ندارم توروخدا کسی هس تجربه داشته باشه دل بیقرار من اروم کنه😭

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

حتی میترسم ببرمش دکتر 

نهه اصلا نترس من خودمم یه بار مریض شدم میترسیدم برم دکتر که هر روز استرس می‌گرفتم بدتر میشدم برو دکتر هیچی نیست شاید لوزست عفونتی چرکی با دارو برطرف میشه پیش یه دکتر خوب برو

ای پناه بی کسان مرا دریاب🖤
احتمالا دندون خراب داره ی دکتر ببرین به آرامش برسین چیزی نیست ان شاالله

دندون خراب که داره ولی انقدر حالم خراب هس که از زندگی ناامید شدم حتی میترسم وقت دکتر بگیرم همش میگم نکنه بهم یه چی بد بگه

دندون خراب که داره ولی انقدر حالم خراب هس که از زندگی ناامید شدم حتی میترسم وقت دکتر بگیرم همش میگم ...

عزیزم چه خبره چرا این همه نگرانی من ابجیم هروقت گلودرد میگیره غده های لنفاوی گلوش متورم میشه. خودمم که بدتر همیشه غده های لنفاوی کشاله رانم ملتهبه. نترس گلم چیزی نیست

ماهاتما به معنی روح بزرگ🌱
دندون خراب که داره ولی انقدر حالم خراب هس که از زندگی ناامید شدم حتی میترسم وقت دکتر بگیرم همش میگم ...

شک نکن ریشه دندونش باعث شده اینجوری که درست نیست خودتون رو زجر میدین و انرژی منفی جذب میکنین قول میدم هیچی نیست حتما ببرین دکتر و خبر خوبش رو به من بدین صلوات میفرستم برای ارامشتون