2777
2789
عنوان

سقط من و اسکرین حرفای ه‍مسرم

4830 بازدید | 56 پست

بچه ها من هفته ی پیش رفتم سنو صدای قلب بچمو شندیدم دیروز لکه بینی داشتم ساعت دو نصفه شب رفتم سنو با هزار بدبختی اما بهم گفتن قلب بچت از کار افتاده 

شوهرم میمیره برا بچه وقتی از سنو اومدم بیرون تنها واکنشش این بود گریه نکن فدای سرت 

خلاصه امروزم محض اعتیاد رفتم سنو بازم گف قلبش از کار افتاده 

اینم بگم من دیشب تا الان فقد گریه کردم

خلاصه که مامانمو مادرشوهر اومدن دنبالم به زور آوردنم شهرستان ک تنها نباشم اینا پیامای شوهرمه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخی خدا ان شاءالله دوباره بهت بچه میده غصه نخور 

برای اینده خودمونلایک کن پر بازدید شه

https://www.ninisite.com/discussion/topic/9236176/بیاین-به-فرزندانمون-یاد-بدیم-ما-مادران-اینده-ایم?postId=249246462

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

خدا بهت ارامش بده عزیزم و بهترینا برات رقم بخوره

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
  میشه برای خونه دارشدنم صلوات بفرستی❤️.                  هُوَ رَبُّ المُستَحیل و انت تبکی عَلَی المُمکن  خدایااز تومعجزه میخواهم معجزه ای بزرگ درحد خدابودنت معجزه ای ک اشک شوقم راجاری کند.  ‌ و امامن نیمه شبی خواهم رفت .. ازجهانی که مال من نیست ..اززمینی که مرابیهوده به آن بسته اند!    ‌ حیف فریادمرا بُغض به یغمابرده!یک بغل حرف ولی محض نگفتن دارم!