2821
2789
عنوان

سنگدلی تا چه حد

261 بازدید | 18 پست

تروخدا کمکم کنین دارم میمیرم 

من با یه پسری یک سال تو رابطه بودم

هفته دیگه تولدشه خانوادمو فرستادم مسافرت تا بیارمش خونمون سوپرایز کنم 

من عاشقشم ولی حس اونو نمیدونم همش اذیتم میکنه میگه برو خوشم نمیاد ازت ولی باز زنگ و پیام میداد 

ولی امروز پیامش دادم گفت یه بار دیگه شمارتو رو گوشیم دیدم هرکاری کردم تقصیر خودته 

بعدم نوشت من دارم نامزد میکنم زنگ و پیام نده

تعداد رای : 2
نظرسنجی
۱
0
0%
۲
2
100%

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

با عرض پوزش

خیلی آویزون و حال به هم زن طور رفتار میکنی 

حالم بد شد

آشنای عزیز  تو رو به حضرت زهرا (س)اکانتم رو چک‌نکن من از غم هایی به اینجا پناه اوردم که تو ازشون خبر نداری😭بذار راحت باشم😭 بمیرم برای دلِ هزار تیکه ام 💔

اگه میخای بدبخت بشی بیارش خونه بعدشم چیو نمیدونی میگه بهم زنگ نزن دارم نامزد میکنم این ینی چی؟ینی دوست نداره..چن سالته

❤درمــــن بـــدمــی مــن زنـــده شـــوم..یـــک جــان چـــه بـــود صــد جـــان مـــنــی..❤

الان یک و دو یعنی چی ؟؟؟

به نظرت اررش داره خودت و واسش کوچیک کنی

چندسال دیگه می فهمی فقط دوست داشتن و علاقه خودت دلیل محکمی برای این همه سختی و کوچیک کردن خودت نیس

I'm mysterious, but I am not bad natured like many     🙃💜 #INTJ
من دوسش دارم نمیتونم دوریشو تحمل کنم  هرچی خواسته از پول و هرچی که فکرشو بکنی بهش میدم  ...

اون چیزیش کم نیست عقل تو کمه دختر ارزش خودتو چرا میاری پایین به خاطر کسی ک نمیخوادت!! خانواده رو میتونی قیدشو بزنی؟ تو این دنیا بعد خدا فقط خانواده پشت آدمه چند سالته

کجا به رتبه کردار میرسد گفتار💭

وااااااا تو غرور نداری؟؟؟؟؟اتفاقا چندروز پیش یکی تامیک زده بود که مثل تو بود آنقدر اصرار کرده بود و چسبیده بود به پسره تا عقد کردن بعد عقد پسره آنقدر بهش سرکوفت میزد که تو افتادی دنبالم و من تورو نمیخواستم.خلاصه داشتن طلاق میگرفتن پسره خیانت هم می‌کرد.

دختر خوب آنقدر پسر زیاده با یکی باش که بخوادت.هنوز نمیدونی دوست داره یا نه؟؟؟؟؟ولش کن خودتو راحت کن