2789
عنوان

دوست

53 بازدید | 3 پست

امروز صبح استوری یکی ازدوستام ک ۵ ساله پیامی بهم ندادیم و می دیدم.اونم اومد منو فالو کرد با دو پیجاش.

ما ۲۳ سالمونه.

تو دبیرستان ۲تا دوست صمیمی بودیم ،ولی ی دختز دیگه اومد بینمون و بهم زد و من با اون دعوای فیزیگی داشتم.و قید اینم زدم گفنم ازاین بعد برو با همین تازه وارد.

بعد اونم دانشگاه میرفتم.ی روز پیجشو پیدا کردم ب دوتاشون گفتم منو ببخشن.در صورتی ک من عذرخواهی هم نمیکردم نکرده بودم.اوناهم قبول کرده بودن

حالا امزوز برای اینکه محصولات لدورا شو تبلیغ کنه منم ببره تو این کار بهم پیام داده کلی هم امار زندگی مو گرفنه.من چطوری حالشو بگیرم

واااای اصن نباید جوابشو میدادی، خیلی شیک برین بش بگو یبار تو عمرم اشتباهی کردم وقت ارزشمندمو حروم یه آدمی مث تو کردم ، دیگه حاضر نیستم همچین ننگی رو تو زندگیم وارد کنم، حیف ثانیه ثانیه های وقتم ، بعدم دکمشو بزن تمام بلاک... اصلن نزار آدمایی که خودشونو یبار اثبات کردن دوباره برگردن

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

واااای اصن نباید جوابشو میدادی، خیلی شیک برین بش بگو یبار تو عمرم اشتباهی کردم وقت ارزشمندمو حروم یه ...

واقعا.بهش گفتم یادم افتادی.گفت اره ی دفعه یا گذشته کزدم.

ینی معلومه برا منفعت خودش بهم نزدیک شده‌

ولی کاش از اول باهاش گرم نمیگرفتم.ی استوری میزارم گ بفهمه

از ی سوراخ دوبار گزیده نمیشم