2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا نباید فریز کنی تمام ویتامینش از بین میره، من توی یه کلیپ دیدم که یکی یکی لای فویل میپیچید و میذاشت توی یه ظرف دربسته در فریزر، حالا نمیدونم واقعا مزه اش چه جوری میشه

... و من به تو ایمان دارم...
تو رو سننه قربونت برم  😂😂😂😂😂 میگم شاید برا کنار غذا خوب باشه 😍😍😍

اعصاب نداریدا یه تاپیک زدید منم گفتم فریز نمیشه بعدام تقریبا همه فصلا هست تازه🙄چون اغلب تلخ میشه 

اعصاب نداریدا یه تاپیک زدید منم گفتم فریز نمیشه بعدام تقریبا همه فصلا هست تازه🙄چون اغلب تلخ میشه&nb ...

ان یه تیکه است یه زنبوره برا طنز میگه همونکه جای کلاه قرمزیه خوبه و خوبه یدفه میگه تو رو سننه قربونت برم نخاستم دلتو بشکنم عزیز 

نه راه هست که تلخ نشه. دیگه زمستون درمیاری برا کنار غذا 

💖
اتفاقا تو نت گفته ویتامین چند برابر میشه 

نه عزیزم ، کاملا اشتباه گفته، من رشته ام مرتبط با همین چیزها هست، اصولا در فریزر تمام آب میان بافتی مواد یخ میزند و باعث پاره شدن تمام مولکولهای ماده غذایی میشود، و پس از یخ زدایی هم فرآیندهای دیگری اتفاق میفته که همه سبب از بین رفتن مواد مغذی میشه، اصولا هر ماده غذایی که در فریزر میره، ارزش غذایی واقعی خودش را از دست میدهد یا خیلی خیلی کم میشود

... و من به تو ایمان دارم...