2777
2789

بچها خواهشا بیاین کمک داستان منو کسی که دوسم داره تایپ کردم آماده لطفا بگین 😭😭😭😭

خیلیا شکستنم اشتباه زیاد داشتم اما پاشدم درس گرفتم سخته خیلی اونم واسه یه دختر مغرور اما پامیشم قول میدم بهت خودم 🥲❤️🖤

من نمیدونم با کسی مشورت کنم جز شماها لطفا کمک کنید 

من توی سایتی بودم بعد دوستم گفت بیا فلان جا رفتم که ما مسافرت مشهد بودیم میگفتم چرا کسیو ندارم فلان با یه پسری حرف میزدم نه ابدا نه اصلا خیلی شبیح همین هستیم

خیلیا شکستنم اشتباه زیاد داشتم اما پاشدم درس گرفتم سخته خیلی اونم واسه یه دختر مغرور اما پامیشم قول میدم بهت خودم 🥲❤️🖤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون 19 سالشه من 18 شدو توخوزستان شهرستان هاش هست منم یزد کم کم گفت دوسم داره منم مغرور ولی بهش گفتم دوسش دارم همو دوست داریم کلی اتفاقا افتاد تواین چند روز میشه گفت از 6مرداد تا الان  فکر کنم حرف می‌زنیم 

باباش دارو عصاب میخوره عرب هستن اما نماز میخونه ولی تهشون واسه دزفوله بچها چیکار کنم بابای خودم هم خیلی غیریته من سرم تو گوشی باشه کلی دعوا میکنه مامانم هم بدتر دوسش دارم برا اولین بار عاشق شدم اونم خیلی دوسم داره میگه یخاطرت قید همه رو میزنم از باباش پول نمیگیره حتاگوشیشو فروخته واسه کتاب کنکور اینا با لبتابه از طرفی میگم امام رضا آورده نمیدونم حالم خرابه خانوادش یه جورن خانواده خودم یه جورمیگه من رل نمیخوام میخوام بیام خاستگاری چند ماه دیگه 😭کسی مثل ما بوده که بهم برسن آخرش 😭😭😭💔یه بار عاشق شدم اینم از این

فکر نکنم وضعیت مالی عالی داشته باشن خانواده خودم وضعیت مالیمون متوسط روبه بالاست از صفر شروع کردن مامان بابام باهم دوست شدن ازدواج کردن بچها دارم روانی میشم از فکر بخدا 😭😭😭😭😭خجالت میکشم بگم وضع مالیتون چطوره عکسم بخواین میزارم 

عزیزدلم به حرف عقلت گوش کن تا بعدا قلبت ازت تشکر کنه❤

آخه جفتش هنگ کرده شما بگین چه کاری کنم

باباش دارو عصاب میخوره عرب هستن اما نماز میخونه ولی تهشون واسه دزفوله بچها چیکار کنم بابای خودم هم خ ...

من دیشب عکستونو دیدم یادمه تو رو💚

کلش بهش بگی حداقل شغل و درامد خوب داشته باشه و بگی که عاشقشی و به پاش میمونی و اونم مراحل اولیه رو اماده کنه مثلن خونه و شغل و رفاهیات اولیه رو

اینا رو داره؟

باباش دارو عصاب میخوره عرب هستن اما نماز میخونه ولی تهشون واسه دزفوله بچها چیکار کنم بابای خودم هم خ ...

همو دیدین تاحالا؟

ببین نذار با احساساتت بازی کنن این یه طرف از یه طرف دیگه فردا اگه بابات بفهمه خیلی محدودت میکنه اصلا یه وضعی پیش میاد واست