2777
2789
عنوان

خیانت بیاین

480 بازدید | 19 پست

بچه ها نامزدم ۱۲ سال یه دختری میخواست

الان دوماه شاید شده بین ما شکراب بوده 

دختره مجرد بوده اومده به من پیام داده نامزدت باهام دوست بوده

نامزدم هم میگه فقط حرفاشو باور نکن قضاوتم نکن

میام خونه صحبت میکنم با مدرک

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به حرف دختر گوش نده میخواد زندگیتونو خراب کنه ببین شوهرت چی میگه اگه قانع نشدی بعد قضاوت کن هر کسی ی گذشته ای داره بالاخره

¡...𝑻𝒉𝒆 𝒎𝒐𝒓𝒆 𝒊𝒏𝒅𝒊𝒇𝒇𝒆𝒓𝒆𝒏𝒕, 𝒕𝒉𝒆 𝒆𝒂𝒔𝒊𝒆𝒓
دختره شاید کرم داره میخواد جای تو رو بگیره حرفشو باور نکن بزار شوهرت بیاد باهاش حرف بزن

نامزدم هم همینو میگه

میخوام به نامزدم بگم پرینت خطشو بگیره که خیالم راحت بشه

به حرف دختر گوش نده میخواد زندگیتونو خراب کنه ببین شوهرت چی میگه اگه قانع نشدی بعد قضاوت کن هر کسی ی ...

من خودم به نامزدم گفتم گذشته مهم نیست

ولی اگه یک پیام داده باشی از زمان نامزدیم همه چی تمام میکنم

عقل حکم می‌کنه .که فقط راستش رو از نامزدت میتونی بشنوی و خلاص

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 

واسه زندگی مشترک مهم ترین چیز اعتماده باید جوری رفتار کنی که نامزدت حتز اگه با اون دوست بوده وجدان خودش بیدار شه زیاد سیم جیم نکن چون آدما مثل فنر میمونن زیاد که بهشون فشار بیاری اززیر دستت فرار میکنن