جغد_هستم مدیر استارتر عضویت: 1400/06/25 تعداد پست: 3213 عنوان مگه نسل اینا منقرض نشده بود 308 بازدید | 9 پست اون روز داشتم پیام های واتساپم رو میخوندم بعد این عکس رو دیدم مال چند وقت پیش بود منم جوابی نداشتم که به یارو بدم 🤣😐 اگر بیش از اندازه مورد محبت قرارت دادم نه تنها بودم نه محتاج توجه فقط و فقط فکر کردم میتونی آدم خوبی باشی همین.. 🙂🌹🙏 1401/05/27 | 16:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رنگی_رنگی۲۷ عضویت: 1401/03/13 تعداد پست: 6877 وواااااای وایییی وایییییی جرررررر🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣فقط تهدید آخرش🤣🤣🤣🤣🤣من بچه بودم میترسیدم واسه ۷ نفر میفرستادم🤣🤣🤣🤣🤣چقدر تباه بودیم
جغد_هستم مدیر استارتر عضویت: 1400/06/25 تعداد پست: 3213 وواااااای وایییی وایییییی جرررررر🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣فقط تهدید آخرش🤣🤣🤣🤣🤣من بچه بودم میترسید ... 🤣🤣🤣🤣 اگر بیش از اندازه مورد محبت قرارت دادم نه تنها بودم نه محتاج توجه فقط و فقط فکر کردم میتونی آدم خوبی باشی همین.. 🙂🌹🙏
قلبت عضویت: 1400/09/12 تعداد پست: 16547 یکی بود میگفت من ۲۰ سال پیش مردم اگه اینو برای ۲۰ نفر نفرستی خانوادت میمیرن من چقدر ترسیدم رفتم ب مامانم گفتم گفت دروغه نفرستادم هیچی نشد 😎🤏
midwife402 عضویت: 1399/01/27 تعداد پست: 2526 تا ۷ سال😂تهدیدش خیلی سنگین بود 🍀به خاطر { زن بودن } به خودتون افتخار کنید👌🍁 🍀شما « ریشه خانواده» و« اساس جامعه »هستید.. 💫💟 من به عنوان متخصص در زمینه👈بیماری های زنان و مامایی🤰🌱 بهتون کمک میکنم سالم زندگی کنید.♂️♀️
جغد_هستم مدیر استارتر عضویت: 1400/06/25 تعداد پست: 3213 یکی بود میگفت من ۲۰ سال پیش مردم اگه اینو برای ۲۰ نفر نفرستی خانوادت میمیرن من چقدر ترسیدم ر ... وای خدا 😂 اگر بیش از اندازه مورد محبت قرارت دادم نه تنها بودم نه محتاج توجه فقط و فقط فکر کردم میتونی آدم خوبی باشی همین.. 🙂🌹🙏
جغد_هستم مدیر استارتر عضویت: 1400/06/25 تعداد پست: 3213 بخاطر نفرستادن ۷ تا پیام تا ۷ سال بدشانسی🤐🤣 وای حالا من چیکار کنم 🤣😂😐 اگر بیش از اندازه مورد محبت قرارت دادم نه تنها بودم نه محتاج توجه فقط و فقط فکر کردم میتونی آدم خوبی باشی همین.. 🙂🌹🙏
جغد_هستم مدیر استارتر عضویت: 1400/06/25 تعداد پست: 3213 تا ۷ سال😂 تهدیدش خیلی سنگین بود دقیقا اگر بیش از اندازه مورد محبت قرارت دادم نه تنها بودم نه محتاج توجه فقط و فقط فکر کردم میتونی آدم خوبی باشی همین.. 🙂🌹🙏