2777
2789
عنوان

نامزدم معلمه ...‌‌‌

3166 بازدید | 30 پست

فکر میکردم چون خودش با سواده و تحصیلکرده مشکلی با کار کردن یا درس خوندنم نداره الان سال دیگه دوازدهمم میگه بیا من همه درسارو یادت میدم(در صورتی که خودش فقط معلم فیزیک هست و رشتش هم قبلا ریاضی بوده!) از راه دور برو فقط امتحان بده

چکار کنم چی بگم خواهرای خودش همه از دم درس خوندن و به یجایی رسیدن!

😐        🥴         🙄         😑                                  \|/        \|/         \|/         \|/                                  \  /       \   /        \  /         \ /            آدم وقتی تو نی نی سایته👆                                     اینام آدمن دیگه من چکار کنم سرو گردنشون از هم جدا افتاد

یادم رفت بنویسم فقط گفت تا دیپلم بخونم اونم با این وضعیت!

😐        🥴         🙄         😑                                  \|/        \|/         \|/         \|/                                  \  /       \   /        \  /         \ /            آدم وقتی تو نی نی سایته👆                                     اینام آدمن دیگه من چکار کنم سرو گردنشون از هم جدا افتاد

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نامزدی برا چیه  برا شناخت

عقد کردیم ما تا وقتی عروسی نگرفتیم میگیم نامزد

اخه معلمه اومده با ی محصل ازدواج کرده؟؟ حداقل صبر میکرد دانشگاه برید 

در هر صورت اجازه ندید اینکارو بکنه، باید سرکلاس حاضر باشید. مگه دانشجوی از راه دورید که میگه فقط برو امتحان بده😑

عـشقِ تـو مـا رو تو خـودش غـرق مـیـکـنـهـ❤       آخـه آقــا جـنـسِ غـمـت فـرق مـیـکـنـهـ🖤 تاریخ انقضای تمام غم های عالم ... لحظه‌ی ظهور توست! یـا‌مهـدي♡  «وَلَقَدنَعلَمُ‌انکَ‌یَضِیقُ‌صَدرُکَ‌بِمَا یَقُولونَ»و‌مـٰا‌میدانیـم‌دلت‌‌از‌آنچہ‌میگویند‌ به تنگ می آیدپس‌‌به‌‌آغوش‌‌مـٰا‌پنـٰاهنده‌‌شو...💛
موندی جا یا نون خور اضافه ای که هنوز ۱۶ ۱۷ سالته میخوای شوهر کنی

جایی که من زندگی میکنم این یه سن نرمال واسه ازدواجه حتی ۱۳ ساله هامونم ازدواج کردن لطفا زود قضاوت نکنید

عقد کردیم ما تا وقتی عروسی نگرفتیم میگیم نامزد

خوب عقد کنی وقتی انتخابت اشتباه باشه میخوای تا تهش تو سن کم بری که چی باید باهاش حرف برنی متقاعدش کنی 

اگه هم میخوای بری تا تهش  که کلا دیگه جای سوالی نمیمونه

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

نترسیا. ولی منم همسر سابقم معلم فیزیک بود. الان گفتی یاد اون افتادم. موقع ازدواج دانشجو بودم. خیلی ادیتم کرد تا درسم تموم شد. حتی ترم اخر یه درس سه واحدی رو نداشت برم امتحان بدم صفر شدم. منی که شاگرد اول بودم همیشه. چون پارانویید بود. 

به نطرم ببین دلیلش چیه. تو رفت و امدهای دیگه بدبین نیست؟ اگه هست حتما پیش یه روانشناس ببرش

اخه معلمه اومده با ی محصل ازدواج کرده؟؟ حداقل صبر میکرد دانشگاه برید  در هر صورت اجازه ندید ای ...

فامیلیم با همدیگه خودش اونقدر سنش بالا نیست ۲۵ سالشه

جایی که من زندگی میکنم این یه سن نرمال واسه ازدواجه حتی ۱۳ ساله هامونم ازدواج کردن لطفا زود قضاوت نک ...

یه زمانی هم برده داری یه چیز نرمال بود ولی درست نبود 

خدا به آدم عقل و اختیار داده که درست تصمیم بگیره نه اینکه نگاه کنه بقیه چیکار میکنن تکرارش کنه 

حال ما خوب است اما تو باور نکن