2777
2789
عنوان

خانواده سخت گیر

188 بازدید | 11 پست

تعریف از خود نباشه واقعا خیلی هنر دارم عاشق میکاپم میخواستم میکاپ ارتیست بشم بابام نزاشت،خوشلگم هزار بار ازم خواستن مدل بشم نزاشتن،ادم زرنگ و کاریم چند جا کار پیدا کردم ایراد گرفتن نزاشتن بخدا خسته شدم جوونیم داره الکی میگذره و حس میکنم آدم مفیدی نیستم همش گیر دادن شوهر کن بعد هر کاری دلت میخواد بکن خب چیکار کنم مغازه ی شوهر فروشی هست مگه به قسمته چرا من باید منتظر باشم اون لعنتی بیاد تا به آرزوهام برسم..من کلی رویا و آرزوداشتم⁦:-)⁩

😑معمولا ادمای پر استعداد همیشه حیف میشن

خیلی ناراحتم خیلیی🥺دعا کن برام تروخدا زندگیم بهتر بشه آرزوهام به باد داره میره کاش پارتنرم آدم حسابی باشه و اونجوری که نشون میده باشه دلم به اون خوشه🥺

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خیلی ناراحتم خیلیی🥺دعا کن برام تروخدا زندگیم بهتر بشه آرزوهام به باد داره میره کاش پارتنرم آدم حساب ...

تو ادم موفقی میشی کافیه دو سه سال تو یه شغل دیگه فعال باشی پولاتو جمع کنی وقتی یه کوچولو مستقل شدی شغلت رو عوض کن اون زمان بزرگ تر شدی و زوم خانواده از روت میوفته و کم کم برو سمت ارایشگری الان حساسن سنت بره بالا حساسیت ها کم میشه گریه هم نکن😘همه یه روزی شکوفا میشن

فقط 10 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو ادم موفقی میشی کافیه دو سه سال تو یه شغل دیگه فعال باشی پولاتو جمع کنی وقتی یه کوچولو مستقل شدی ش ...

مرسی از دلگرمیت مهربونممم🥺⁦❤️⁩ انشالله من خیلیییی دلم گرفته ولی یه ته امیدی دارم

ب منم اجازه نمیدادن ولی من کار خودمو میکردم اول کنکور دادم بعد رفتم سر کار بعد دانشگاه قبول شدم بعدم ...

اره منم نباید کم بیارم ولی خیلی حیفم شد چیزایی رو که از دست دادم