پاییز داره میاد انگار اصلا الان تو خود پاییزهستیم باد دلگیر ..نور خورشید گرفته ومثل روزهای پاییزی داره می تابه چقد دل ادم میگیره اصلا این حس وحال را دوست ندارم حتی یک مسافرت هم نرفتم احساس میکنم پاییزه .کیا مثل من این حس وحال را دارن؟؟ چیکار کنم این حس ازم دور شه ؟راهکار دارید؟
دلم برای نیم بوتام تنگ شده تو اون سرما با دوستات بری یه چیز داغ بخوری هودیام اخ اخ دانشگاه دلم برای دوستای دانگشام تنگ شده همه چیش خوبه اصن وایبش>>>>
__ Memento mori __ اگه مخالف نظرمی قانعم کن گزارش نزن کوچولو https://telegram.me/BiChatBot?start=sc-963163-wvv9Gzz اگه بحثی بود ک نشد تو نی نی سایت گفته بشه:) 👆
خدایا ن بهم اخلاق دادی😒ن جذابیت دادی😒تو ایرانم ب دنیا اومدم😒خداوکیلی بگم خدایا شکرت! خودت خندت نمیگیره😂😐نمیگی بسه باران🤭😂انقد تیکه ننداز،هرکی اذیتم میکنه و دلمو میشکنه تو بجاش روز ب روز خوشبخت ترش میکنی 🥺اونوقت کافیه یک نفر یک آه کوچیک از من بکشه میزنی کجم میکنی🤕خدایا چرا ب پرونده های من رسیدگی نمیکنی فداتشم 🤭
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم عاشق پاییز و صدای باد و رعد و برق و بارونم عاشق اون بلاتکلیفی پاییزم میبینی هوا تاریکه ولی ساعت ۶ بعدظهر ولی متنفرم از بهار و تابستون بخصوص بعد سیزده بدر گیاها خشک میشه و پشه و اییییییییی یادماومد