2777
2789
عنوان

چقد زود بوی.....😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 729 بازدید | 47 پست
چی شا دوست داری اخه . خیلی غم گینه

دلم برای نیم بوتام تنگ شده تو اون سرما با دوستات بری یه چیز داغ بخوری هودیام اخ اخ دانشگاه دلم برای دوستای دانگشام تنگ شده همه چیش خوبه اصن وایبش>>>>

__ Memento mori __     اگه مخالف نظرمی قانعم کن گزارش نزن کوچولو     https://telegram.me/BiChatBot?start=sc-963163-wvv9Gzz اگه بحثی بود ک نشد تو نی نی سایت گفته بشه:) 👆

واوو هوف تولدم نزدیکه🥺🫀

خدایا ن بهم اخلاق دادی😒ن جذابیت دادی😒تو ایرانم ب دنیا اومدم😒خداوکیلی بگم خدایا شکرت! خودت خندت نمیگیره😂😐نمیگی بسه باران🤭😂انقد تیکه ننداز،هرکی اذیتم میکنه و دلمو میشکنه تو بجاش روز ب روز خوشبخت ترش میکنی 🥺اونوقت کافیه یک نفر  یک آه کوچیک از من بکشه میزنی کجم میکنی🤕خدایا چرا ب پرونده های من رسیدگی نمیکنی فداتشم 🤭

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من همه فصلا دوست دارم😊(ولی نه لعنتی تو پاییز رو دوست نداری الکی خودتو گول نزن🙄)

حالا تولدم تو پاییزه

عضو گروه بنفش وزن :۷۰ هدف اول ؛۶۷ هدف دوم : ۶۴ هدف نهایی:۶۰ نا امیدی واسه کسیه که دو متر زیر خاکه تا وقتی نفس هست امید هم هست   یاعلی
با تموم وجودم عاشق پاییز وزمستونم هر چی بگم کم گفتم از بچگی اینطور بودم یکی از بچه هامم پاییز دنیا ...

منم بچم پاییزی اون یکی زمستونی .بخدا فقط دلما خوش کردم به اینا .خودم و شوهرم ودوتا از بچه هام هم بهاری هستیم

منم عاشق پاییز و صدای باد و رعد و برق و بارونم عاشق اون بلاتکلیفی پاییزم میبینی هوا تاریکه ولی ساعت ۶ بعدظهر ولی متنفرم از بهار و تابستون بخصوص بعد سیزده بدر گیاها خشک میشه و پشه و اییییییییی یادماومد 

منم عاشق پاییز و صدای باد و رعد و برق و بارونم عاشق اون بلاتکلیفی پاییزم میبینی هوا تاریکه ولی ساعت ...

خوش بحالتون . انشالله تو این فصول بهتون خوش بگذره.برای منم دعا کنید تا رد کنم این فصل را

پاییز خوبه که 🥺نارنگییییی😍

خش خش برگا😍

بوی خاک بعد از نم نم بارون

هوای خنک 

ب خودت تلقین نکن ک پاییز خوب نیست ب این فک کن امسالم تونستی پاییزو ببینی و سالمی نفس میکشی