2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره اومده عصر

💚شأن او این است که چون پدید آمدن چیزی را اراده کند، فقط به آن می گوید: باش، پس بی درنگ موجود می شود.آیه 82 سوره ی مبارکه ی یس💚 💗بگو ای بندگان من که اسراف بر نفس خود کردید، هرگز از رحمت (نامنتهای) خدا ناامید مباشید، البته خدا همه گناهان را (چون توبه کنید) خواهد بخشید، که او خدایی بسیار آمرزنده و مهربان است.آیه 53 سوره زمر

ببخشید استارتر وسط تایپکت 

من ۵ مرداد دوتا بسته رو سفارش دادم یکیش ۱۳ ام اومد 

یکی دیگه اش نرسیده هر چی به فروشنده.پیام میدم میگه من بسته رو رسوندم به پست 

اونا باید بیارن الان تقریبا ۲۰ روزه چیکار کنم؟

این کاربری به شخص دیگه ای واگذار شده حاجت بزرگی دارم که تمام زندگیمه اگه لطفی کنین و یه صلوات بفرستین ممنون تون میشم   
ببخشید استارتر وسط تایپکت  من ۵ مرداد دوتا بسته رو سفارش دادم یکیش ۱۳ ام اومد  یکی دیگه ...

پست پیشتاز😶

این کاربری به شخص دیگه ای واگذار شده حاجت بزرگی دارم که تمام زندگیمه اگه لطفی کنین و یه صلوات بفرستین ممنون تون میشم   
دوتارو باهم سفارش دادی؟ 

اره از یه آنلاین شاپ

چند بار بهش پیام دادم هی میگه چقدر عجله داری، بسته ها حدا میاد 

من برا محرم میخواستم که خدا خیرش نده برا محرم که نرسبد هیج الانم مثه آدم جواب نمیده 

ببخشید استارتر وسط تایپکت  من ۵ مرداد دوتا بسته رو سفارش دادم یکیش ۱۳ ام اومد  یکی دیگه ...

ببین حتما آوردن نبودی ..تا سه روز بعدش میتونستی بری اداره پست از اونجا تحویل بگیری الان چون خیلی گذشته احتمالا برگشت خورده به فروشنده...از اونجایی که سفارش دادی کدمرسوله بگیر بزن سایت ببین چی میگه

اره از یه آنلاین شاپ چند بار بهش پیام دادم هی میگه چقدر عجله داری، بسته ها حدا میاد  من برا م ...

موظفه بره اداره پست پیگیری کنه و کدمرسوله برات بفرسته 

لطفا واسه برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستین.🙏