2777
2789
عنوان

باردارا بیاین

169 بازدید | 24 پست

هفته چندین؟

خسته نیستین؟

زود می گذره براتون یا دیر؟

من ۷ ماهم ولیییی تحمل ندارن دیگهههه😪😪😪

باران که شدی مپرس این خانه ی کیست!🌧🌧سقف حرم و مسجد و میخانه یکیست!♥️♥

بیست و چهار هفته 

لامصب نمیگذره

با مردی ازدواج کن که رژت رو پاک کنه نه ریملت رو😉😉😉 بلاخره گل پسرم به دنیا اومد😍😍😍 اگه دنبال پسر دار شدن هستید بیاین تاپیک رژیم پسر دار شدن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هفته ۲۰هستم از الان واقعا خسته ام اصلا حال ندارم همش روزها رو میشمارم که تمام بشه 

لا حول ولا قوه الا بالله دخترم  به دستان پرمهر خدا سپردمت همیشه سالم و سرحال باشی عشق زندگیم دوستت دارم تعجیل در فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستین ان شاالله آقا برامون دعا کنن 

هفته 25هستم دیروز انقد خسته بودم حال نفس کشیدن نداشتم بااینکه همش استراحتم. امروزم تو خواب انقد درد کشیدم زیر دنده سمت راستم اذیت میکنه هووفف کی میخاد بگذره این ده پونزده هفته😩

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

هفته ی ۳۸😐😐 خستم دیگه،اعضای بدنم دیگه خسته شدن😂😂🙁 این آخراش خیلی دیر😢😢

تموم شدی کههه خوشبحالت بسلامتی فارغ شی عزیزم 🥺

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

من ۱۷هفتمه و بارداری اولمه،شوهرمم کنارم نیست و دور از منه،خیلی خیلی شرایط بدیه،اما برای من روزا زود میگذره خدا کنه تاآخرش همینطور زود بگذره،فقط دعا کنید زود تکوناش حس کنم حداقل تو این شرایط سخت یکم لذت ببرم

میشه برای اینکه ما هم خونه‌دار و مستقل بشیم تا ازاین جنگ اعصاب راحت شیم یه صلوات بفرستین   
من ۱۷هفتمه و بارداری اولمه،شوهرمم کنارم نیست و دور از منه،خیلی خیلی شرایط بدیه،اما برای من روزا زود ...

منم بارداریه اولمه

از همون ۲۴ خرداد شوهرمو ندیدم😢😢😢

پسر عزیزم خوش اومدی به زندگیم😍💋
منم بارداریه اولمه از همون ۲۴ خرداد شوهرمو ندیدم😢😢😢

شانسه بخدا من انقد دوست داشتم ناز بکشم،شوهرم بهم محبت کنه اما خب نیست،شما خونه مادرتی یا مادرشوهرت؟

میشه برای اینکه ما هم خونه‌دار و مستقل بشیم تا ازاین جنگ اعصاب راحت شیم یه صلوات بفرستین