2777
2789

تعلیقت کنیم؟

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

معتاد شدی رفت ......🥴🥴🥴

من بلد نیستم  وقتی دلم گرفت ، با کسی درد و دل کنم ، بلد نیستم وقتی بی پناه بودم ، به کسی پناه ببرم ، من عادت کرده ام همه جا قوی باشم ، و این بیشتر از همیشه ضعیفم میکند ...! 💐 تنهایی شیک تره ...! 💐 چه درونم تنهاست ..........
نه😂

هیی 

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

واقعا چه جذابیتی داره این سایت که انقدر همه از وابستگی بهش می‌نالن؟😅

خودم ماهی یکی دوبار بیشتر سر نمی‌زنم وقتم هم آزاد باشه حوصلشو ندارم 

واقعا انقدر دعوا و گیس و گیس کشی و فتنه مادر شوهر و کتک کاری با شوهر و همسایه‌ی مشکوک چیش جالبه😂😂💔

راهکاری نداری

کمپ ترک اعتیاد ...خودم باید یه سر برم🤣🤣🤣🤣

من بلد نیستم  وقتی دلم گرفت ، با کسی درد و دل کنم ، بلد نیستم وقتی بی پناه بودم ، به کسی پناه ببرم ، من عادت کرده ام همه جا قوی باشم ، و این بیشتر از همیشه ضعیفم میکند ...! 💐 تنهایی شیک تره ...! 💐 چه درونم تنهاست ..........
واقعا چه جذابیتی داره این سایت که انقدر همه از وابستگی بهش می‌نالن؟😅 خودم ماهی یکی دوبار بیشتر سر ...

خودمم موندم والا.همش خیانته و اینا ولی چیکار کنم دیگه

ترک اعتیاد نی نی سایت🤣🤚🏻

بیا باهم بریم🤣🤣🤣