2777
2789
عنوان

تی چرخشی چی بخرم؟

1336 بازدید | 14 پست

سلام خانوما لطف میکنین نظرتونو بدین ؟؟🌹🙏

تعداد رای : 2
نظرسنجی
تی چرخشی پدال دار
1
50%
تی چرخشی بدون پدال و ساده
0
0%
بخارشو
0
0%
هیچکدوم از اوشین کمتری ک با دست تمیز میکرد؟
1
50%
اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
من يدونه چرخشي پدال دار سالهاس دارم منتها تي شو دستم ميشورم با دست آبشو ميگيرم ميارم ميكشم به كف خو ...

خب اینجوری ک با اون ساده ها فرقی نمیکنه میخام هی نبرم تو حموم بشورم بیارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب اینجوری ک با اون ساده ها فرقی نمیکنه میخام هی نبرم تو حموم بشورم بیارم

اره فقط بعد از استفاده ميذارمش تو سطلش همين 

وگرنه سطلش برام كاربردي نداره عملا

اخرين بار از سطلش پيارساا خونه رو تعميرات كردني با كفش اومده بودن كارگرا 

داخل سطل وايتكس ريختم و كف خونه رو تي كشيدم

اره فقط بعد از استفاده ميذارمش تو سطلش همين  وگرنه سطلش برام كاربردي نداره عملا اخرين بار از ...

کسی نظری نداد موندم گدومو بخرم ی تی ساده معمولی دارم کَفِش داره خراب میشه میخام عوض کنم ی مدل دیگه بخرم 

کسی نظری نداد موندم گدومو بخرم ی تی ساده معمولی دارم کَفِش داره خراب میشه میخام عوض کنم ی مدل دیگه ب ...

سلام حالتون خوبه؟ منم دقیقا مشکل شمارو با تی دارم نمیتونم هی ببرم تو حموم بشورم میخواستم چرخشی بگیرم اما دو دلم، شما بالاخره چیکار کردین؟ چرخشی گرفتین؟ راضی هستین؟ از شستو راحت شدین؟

سلام حالتون خوبه؟ منم دقیقا مشکل شمارو با تی دارم نمیتونم هی ببرم تو حموم بشورم میخواستم چرخشی بگیرم ...

سلام عزیزم ن چرخشی نگرفتم ی نفر داشت گفت اونم کثیف میشه باس مرتب ابشو عوض کنی زحمتت چندبرابر میشه

ای بابا موندیم دست این مدلِ زندگیای غرب زده، ممنون عزیزم لطف کردین

اره والا از کت و کول افتادیم موکت بهتر بود😅

سلام عزیزم ن چرخشی نگرفتم ی نفر داشت گفت اونم کثیف میشه باس مرتب ابشو عوض کنی زحمتت چندبرابر میشه

من تو فکرم سرامیک شو بگیرم ی مدل جاروئه ک سرامیکم تمیز میکنه درباره اونم تحقیق کن

چه بدی دارن تی چرخشی ها

من از این مدل فشاری ها دارم، که تو سطل فشار میدم آبش میره، یعنی پدال نداره. پدالی پدالش سریع خراب میشه.

شما تی بخارشو هم داشته باشین، برای هر دوتا اتاق، آبش سیاه میشه. تی چرخشی خیلی خوبه. من یه مینی واش دستی دارم، طی و پارچه گردگیر و اینا رو میندازم داخل اون میشورم، راحت و تمیز. 

بخارشو و انواع تی های الکترونیکی هم همین کارایی تی رو دارن، همون اندازه هم زحمت. فقط هزینه بالا دارن. ول کن خواهر، تی چرخشیت رو بخر. مهسان بخر، رنگ نود😁😁😁😁

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
چه بدی دارن تی چرخشی هامن از این مدل فشاری ها دارم، که تو سطل فشار میدم آبش میره، یعنی پدال نداره. پ ...

دستت درد نکنه ی بار تا مرز خریدشم رفتم همونجا ی مشتری پشیمونم کرد