2777
2789
عنوان

ختم دعای فرج

61 بازدید | 7 پست

🏴بسم الله الرحمن الرحیم🏴السلام علیک یامولانایاصاحب

العصروالزمان روحی وارواحنا له الفداءوالحمی🏴

💜ختم ۱۱۴ دعای فرج ( الهی عظم البلاءوبرح الخفاء.....)و۵۰۰۰ اللهم عجل لولیک💜💜💜💜💜

الفرج رابرای سلامتی وفرج سرورعزیزمان حضرت ولیعصر اروحناله الفداء برمیداریم🏴خداوندانشاءالله گناهانمان راکه مانع

ظهور است رابه آبروی اهل بیت عصمت وطهارت علیهم السلام ببخشد و هرچه زودتر زودترچشمان ماوهمه عالم رابه جمال

نورانی عزیززهراروشن گرداند🏴به برکت صلوات برمحمدال محمد🏴 یامولاامیرالمومنین حیدرکرار(علیه السلام)🏴🏴🏴

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 

هیچکس شرکت نمیکنه؟

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

20دعای فرج میخونم و 20اللهم عجل لولیک الفرج 

اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری

حاجت روا باشید به حق امام زمان

هیچکس شرکت نمیکنه؟

الهی آمین

یه دونه الهی عظم البلاء...💚

۱۴ تا اللهم عجل لولیک الفرج💖

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم❤

قبول باشه🌷

یا علی💞

💚شأن او این است که چون پدید آمدن چیزی را اراده کند، فقط به آن می گوید: باش، پس بی درنگ موجود می شود.آیه 82 سوره ی مبارکه ی یس💚 💗بگو ای بندگان من که اسراف بر نفس خود کردید، هرگز از رحمت (نامنتهای) خدا ناامید مباشید، البته خدا همه گناهان را (چون توبه کنید) خواهد بخشید، که او خدایی بسیار آمرزنده و مهربان است.آیه 53 سوره زمر

اسی چند بار تاپیک بزن اطلاع رسانی کن مثل من...

💚شأن او این است که چون پدید آمدن چیزی را اراده کند، فقط به آن می گوید: باش، پس بی درنگ موجود می شود.آیه 82 سوره ی مبارکه ی یس💚 💗بگو ای بندگان من که اسراف بر نفس خود کردید، هرگز از رحمت (نامنتهای) خدا ناامید مباشید، البته خدا همه گناهان را (چون توبه کنید) خواهد بخشید، که او خدایی بسیار آمرزنده و مهربان است.آیه 53 سوره زمر

خواص خواندن دعای فرج

• مایه ناراحتی شیطان شده و سبب استجابت دعا می‌شود.
  • شما را از فتنه‌های آخرالزمان رها می‌کند.
  • گناهان شما را می‌بخشاید.
  • در قیامت از شفاعت آن حضرت بهره می‌برید.
  • فرج مولای ما زودتر به وقوع می‌پیوندد.
  • عمر انسان را طولانی‌تر خواهد کرد.
  • نزد خدا از محبوب‌ترین افراد خواهید بود.
  • کردار بد تبدیل به کردار خوب می‌شود.
  • فرشتگان برای شما طلب بخشش می‌کنند.
  • از تشنگی روز قیامت در امان خواهید بود.