2777
2789
عنوان

تنها زندگی کردن

466 بازدید | 18 پست

سلام بچه ها من دانشجو ارشدم تنها تهران زندگی میکنم خانوادم خوزستانن قصد ندارم دیگ هیچ وقت برگردم پیش خانوادم چون خیلی اذیت شدم پیششون   الان چند وقته تو فکر مهاجرتم

کیا مثل منن؟ تنها زندگی میکنن تهران

قصد مهاجرت دارید؟ 

کاربر قدیمی 😁ده بار خودمو تعلیق کردم ولی دوباره اومدم 🤪دل کندن از نی نی سایت سخته🤧🤧😪

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بهترین کار و فکر مال شماس چند سالتونه رشته تحصیلتون چیه من مرد هستم چند یال پیشفرصت پیشاومد ررم کانادا ولی گفتم بعد میرم دیگه موندگار شدم سخت هس ولی شدنیه اپاا کن بزن بیرون ار این مملکت

ی سال پیش همسرم تصمیم داشت مهاجرت کنه کانادا همه‌چیم خوب بود ولی نگرانی برا خانوادش نذاشت .... الان ...

منم تصمیمم دارم برم کانادا

کاربر قدیمی 😁ده بار خودمو تعلیق کردم ولی دوباره اومدم 🤪دل کندن از نی نی سایت سخته🤧🤧😪
قصد مهاجرت دارم ولی مادرم میگه ناراحت میشم بری 😒

مادر منم ولی برام مهم نیست چون این زندگی منه

بهترین کار و فکر مال شماس چند سالتونه رشته تحصیلتون چیه من مرد هستم چند یال پیشفرصت پیشاومد ررم کانا ...

من ۲۵ سالمه ارشد روانشناسیم   مرسی ممنونن 

تمام سعیمو میکنم از این کشور برم چون برا من فقط رنج سختی داشت

من ۲۵ سالمه ارشد روانشناسیم   مرسی ممنونن  تمام سعیمو میکنم از این کشور برم چون برا من فق ...

عالیه سریع از همین امروز شزوع کن و اوج بگیر من فوق لیسانس نرم افزارم ووستام الان کانادا خوشختن ولی من ...

عالیه سریع از همین امروز شزوع کن و اوج بگیر من فوق لیسانس نرم افزارم ووستام الان کانادا خوشختن ولی م ...

شما هم اراده کنی میتونین 

متاسفانه کارهای من طول میکشه چون  تمام اینکارا پول زیاد میخواد