2777
2789
چون معمولا تو ایران ب دوران عقد میگن نامزدی و قبلش دورانی برای شناخت نیست چ بهتر تو این دوره ارتباطی ...

دیگه این موضوع الان خیلیییی کم شده که دیگه دورانی نباشه اکثرا دوستی یا صیغه محرمیت رو داره البته فکر کنم همه دیگه محرم بودن رو دارن و زمان شناخت اون زمان نه وقتی که دیگه اسمش تو شناسنامه ات هست و همسرشی و اگر هم اتفاقی بیفته چون زنشی هیچ مشکلی نیست 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیگه این موضوع الان خیلیییی کم شده که دیگه دورانی نباشه اکثرا دوستی یا صیغه محرمیت رو داره البته فکر ...

حقیقتا از حوصلم خارجه بخوام توضیح بدم و اینجا هم جاش نیست

ولی خب شما دید کلی مردم و جامعه رو باید در نظر بگیری نمیتونیم منکر اهمیت بکارت برای یه دختر تو این جامعه بشیم،متاسفانه کیس های ازدواج برای خانمی ک جدا شده و باکره اس با خانمی ک بکارت نداره خیلی متفاوت هست😘

بگذار امیدواری در سیاه ترین روز ها،هنرِ تو باشد🌱
حقیقتا از حوصلم خارجه بخوام توضیح بدم و اینجا هم جاش نیست ولی خب شما دید کلی مردم و جامعه رو باید د ...

به نظرم بهتره که این طرز فکر اشتباه رو اول از خودمون شروع کنیم که درستش کنیم و این باور واقعا اشتباه که یه خانم تا ازدواج نکرده نمیتونه رابطه داشته باشه حتی تو داران عقدی که کاملا از هر نظر همسر هم هستن و این فرهنگ اشتباه رو برداریم