2777
2789
آخه عقدن دیگه چرا نکنن از نظر شرعی قانونی عرفی همه چی زن و شوهرن فقط به جشن و شام دادن به فامیلا مون ...

چون هنوز میتونن بشناسن همو من کردم پشیمون شدم خوددانید ، نامردم بعدش از این رو ب اون رو شد البته الان خداروشکر خیلی خوبه

تیکر بارداری نیست :)

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

آخه عقدن دیگه چرا نکنن از نظر شرعی قانونی عرفی همه چی زن و شوهرن فقط به جشن و شام دادن به فامیلا مون ...

چون معمولا تو ایران ب دوران عقد میگن نامزدی و قبلش دورانی برای شناخت نیست چ بهتر تو این دوره ارتباطی نباشه ک بخاطر افکار پوسیده بقیه،دختر خانما صرفا چون باکره نیستن تن ب ازدواج غلط ندن

بگذار امیدواری در سیاه ترین روز ها،هنرِ تو باشد🌱
دکتر کی بودی تو 😂😂

خو والا🤣🤣جلوگیری تو عقد و. غیر عقدنداره ک...تو عقد رابطه کامل‌میکنن بعد دو روز‌پریود میفته عقب استرس میگیرن...نکنن دیگ راحت...از راههایی غیز دخول کارشوهرشو راه بندازه

خدایا من نمیدونم چطوری، ولی #تو درستش کن..
چون هنوز میتونن بشناسن همو من کردم پشیمون شدم خوددانید ، نامردم بعدش از این رو ب اون رو شد البته الا ...

شناخت مگه برای دوران نامزدی نیست دیگه عقد که از همه نظر زن و شوهری البته به جنبه فرد هم بستگی داره ولی به نظر من مشکلی نداره و از نظر شرعی هم مشکلی نداره انقدر خودتون رو سر این موضوع اذیت نکنید

خب دخول منظودم ک نیس همون روش های دیگه😐

پرسیدی روش جلوگیری...خب وقتی دخول نکنی ک جلوگیری ای هم درکار‌نیست..ازچی میخوای جلوگیری کنی؟؟؟

خدایا من نمیدونم چطوری، ولی #تو درستش کن..
منظورم رابطه کامل نیست😬🤭

دیگه رابطه سطحی ک جلوگیری نمیخواد 

نمیتونم بیشتر بازش کنم فقط حواست باشه ک ب هرجایی نریزه😶

بگذار امیدواری در سیاه ترین روز ها،هنرِ تو باشد🌱