داانژه مدیر استارتر عضویت: 1401/05/13 تعداد پست: 442 عنوان اینستاگرام 73 بازدید | 12 پست سلام بچه ها روزتون بخیراینستاگرام من کار نمیکنهمشکل همگانی هست؟ یا مشکل از اینستاگرام خودم هست ؟ هنوز کلی جا هست که باید سفر کنیم ، کلی فیلم مونده که ندیدیم ، کلی کتاب مونده که نخوندیم و خیلی اتفاق های خوب مونده که باید تجربه کنیم ... ❤ 1401/05/27 | 11:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nilu_far عضویت: 1397/12/29 تعداد پست: 2639 برا منم کار نمیکنه بهترین رفیقم خدامه کسی که با جون و دل به حرفام گوش میده کسی که تو حال خوبی و بدیام کنارم بوده هرلحضه وجودشو تو زندگیم حس کردم خدایا بابت نگاه پرمهرت شکر بهت اعتماد دارم🫂❤️
gol43 عضویت: 1401/05/24 تعداد پست: 3764 نه طرح صیانت میگن درحال تسته چو ایران نباشد تن من مباد، به این بوم بر زنده یک تن مباد همه سر به سر تن کشتن دهیم ، از آن به که کشور به دشمن دهیم.🇮🇷🤍🇮🇷
gol43 عضویت: 1401/05/24 تعداد پست: 3764 با و.ی پ.ی ا.ن وارد شید احتمالا کار کنه مگه نی نی سایت میذاره درست بنویسیولی برای من خوبه اینترنت هم ضعیف شده در اثر همین طرح صیانت کلا همه چیز بهم ربط دارن چو ایران نباشد تن من مباد، به این بوم بر زنده یک تن مباد همه سر به سر تن کشتن دهیم ، از آن به که کشور به دشمن دهیم.🇮🇷🤍🇮🇷
داانژه مدیر استارتر عضویت: 1401/05/13 تعداد پست: 442 نه طرح صیانت میگن درحال تسته 😐😐😐😐😐🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ هنوز کلی جا هست که باید سفر کنیم ، کلی فیلم مونده که ندیدیم ، کلی کتاب مونده که نخوندیم و خیلی اتفاق های خوب مونده که باید تجربه کنیم ... ❤
داانژه مدیر استارتر عضویت: 1401/05/13 تعداد پست: 442 صفحه سفید میاد؟ نه سفید نمیاداما کار نمیکنه اصلااا هنوز کلی جا هست که باید سفر کنیم ، کلی فیلم مونده که ندیدیم ، کلی کتاب مونده که نخوندیم و خیلی اتفاق های خوب مونده که باید تجربه کنیم ... ❤
gol43 عضویت: 1401/05/24 تعداد پست: 3764 جدی؟ آره عزیزم چو ایران نباشد تن من مباد، به این بوم بر زنده یک تن مباد همه سر به سر تن کشتن دهیم ، از آن به که کشور به دشمن دهیم.🇮🇷🤍🇮🇷
داانژه مدیر استارتر عضویت: 1401/05/13 تعداد پست: 442 با و.ی پ.ی ا.ن وارد شید احتمالا کار کنه مگه نی نی سایت میذاره درست بنویسی ولی برای من خوبه&nb ... ممنون عزیزم هنوز کلی جا هست که باید سفر کنیم ، کلی فیلم مونده که ندیدیم ، کلی کتاب مونده که نخوندیم و خیلی اتفاق های خوب مونده که باید تجربه کنیم ... ❤
gol43 عضویت: 1401/05/24 تعداد پست: 3764 ممنون عزیزم ❤️❤️ چو ایران نباشد تن من مباد، به این بوم بر زنده یک تن مباد همه سر به سر تن کشتن دهیم ، از آن به که کشور به دشمن دهیم.🇮🇷🤍🇮🇷
داانژه مدیر استارتر عضویت: 1401/05/13 تعداد پست: 442 عههه با vp.n اوکیهههه هنوز کلی جا هست که باید سفر کنیم ، کلی فیلم مونده که ندیدیم ، کلی کتاب مونده که نخوندیم و خیلی اتفاق های خوب مونده که باید تجربه کنیم ... ❤