2821
2789
عنوان

اینستاگرام

73 بازدید | 12 پست

سلام بچه ها روزتون بخیر

اینستاگرام من کار نمیکنه

مشکل همگانی هست؟ یا مشکل از اینستاگرام خودم هست ؟

هنوز کلی جا هست که باید سفر کنیم ، کلی فیلم مونده که ندیدیم ، کلی کتاب مونده که نخوندیم و خیلی اتفاق های خوب مونده که باید تجربه کنیم ... ❤

برا منم کار نمیکنه

بهترین رفیقم خدامه کسی که با جون و دل به حرفام گوش میده کسی که تو حال خوبی و بدیام کنارم بوده هرلحضه وجودشو تو زندگیم حس کردم خدایا بابت نگاه پرمهرت شکر بهت اعتماد دارم🫂❤️

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

با  و.ی پ.ی ا.ن وارد شید احتمالا کار کنه مگه نی نی سایت میذاره درست بنویسی

ولی برای من خوبه 

اینترنت هم ضعیف شده در اثر همین طرح صیانت 

کلا همه چیز بهم ربط دارن

چو ایران نباشد تن من مباد، به این بوم بر زنده یک تن مباد همه سر به سر تن کشتن دهیم ، از آن به که کشور به دشمن دهیم.🇮🇷🤍🇮🇷

نه طرح صیانت میگن درحال تسته

😐😐😐😐😐🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

هنوز کلی جا هست که باید سفر کنیم ، کلی فیلم مونده که ندیدیم ، کلی کتاب مونده که نخوندیم و خیلی اتفاق های خوب مونده که باید تجربه کنیم ... ❤
صفحه سفید میاد؟

نه سفید نمیاد

اما کار نمیکنه اصلااا

با  و.ی پ.ی ا.ن وارد شید احتمالا کار کنه مگه نی نی سایت میذاره درست بنویسی ولی برای من خوبه&nb ...

ممنون عزیزم  

عههه با vp.n اوکیهههه  

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 11 ساعت پیش
2791
2779
2792