2777
2789
عنوان

اینستاگرام

73 بازدید | 12 پست

سلام بچه ها روزتون بخیر

اینستاگرام من کار نمیکنه

مشکل همگانی هست؟ یا مشکل از اینستاگرام خودم هست ؟

هنوز کلی جا هست که باید سفر کنیم ، کلی فیلم مونده که ندیدیم ، کلی کتاب مونده که نخوندیم و خیلی اتفاق های خوب مونده که باید تجربه کنیم ... ❤

برا منم کار نمیکنه

بهترین رفیقم خدامه کسی که با جون و دل به حرفام گوش میده کسی که تو حال خوبی و بدیام کنارم بوده هرلحضه وجودشو تو زندگیم حس کردم خدایا بابت نگاه پرمهرت شکر بهت اعتماد دارم🫂❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

با  و.ی پ.ی ا.ن وارد شید احتمالا کار کنه مگه نی نی سایت میذاره درست بنویسی

ولی برای من خوبه 

اینترنت هم ضعیف شده در اثر همین طرح صیانت 

کلا همه چیز بهم ربط دارن

چو ایران نباشد تن من مباد، به این بوم بر زنده یک تن مباد همه سر به سر تن کشتن دهیم ، به از آنکه کشور به دشمن دهیم.🇮🇷🤍🇮🇷

نه طرح صیانت میگن درحال تسته

😐😐😐😐😐🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

هنوز کلی جا هست که باید سفر کنیم ، کلی فیلم مونده که ندیدیم ، کلی کتاب مونده که نخوندیم و خیلی اتفاق های خوب مونده که باید تجربه کنیم ... ❤
صفحه سفید میاد؟

نه سفید نمیاد

اما کار نمیکنه اصلااا

با  و.ی پ.ی ا.ن وارد شید احتمالا کار کنه مگه نی نی سایت میذاره درست بنویسی ولی برای من خوبه&nb ...

ممنون عزیزم  

عههه با vp.n اوکیهههه