2777
2789
عنوان

چرا قفل میکنی

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 27 پست
🤣🤣🤣ببین این حتی نویسنده خوبیم نمیشه ها خیلی تخلیه داستاناش

فقط اون 19 ساله بودنش ک هی تاکید می‌کرد 😂

موفقیت در این نیست که چه چیزی در پیش رو داریم، موفقیت در این است که چه چیزی در پشت سر به جا می‌گذاریم. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂😂راستی با ساراعه رفیق شد؟

نیومد بگه ک 

ایشالله تاپیک بعدی بگه ک خودش آمریکا اون آقاهه انگلیس 😂

موفقیت در این نیست که چه چیزی در پیش رو داریم، موفقیت در این است که چه چیزی در پشت سر به جا می‌گذاریم. 
اسی اون یا مرد بود،یا ام اینکه مشکل روحی،روانی داشت،کلا دایتان تعرف کرد،اونم از نوع تخیلی

خداکنه از ته دل میگم اینطور باشه اما یه حسی به من میگه تو ایران بود و بقیه حرفاش واقعیت داشت

خداکنه از ته دل میگم اینطور باشه اما یه حسی به من میگه تو ایران بود و بقیه حرفاش واقعیت داشت

بنظر منم واسه اینکه نریزیم سرش بیشتر ازین این دروغی گف ولی چرا دوتا تاپیک زده انقد تفاوت اونجا ی چیز گفته تو یکی دیگش ی چیز دگ 

من هیچکس نیستم...واین قدرت من است💪💪
میدونی با خودم میگم کجا داریم میریم دگ برای هیچکس مهم نیس یکی زن داره یا شوهر داره واقعا چرا ب اینجا ...

همیشه از خدا میخوام کمکمون کنه هدایت کنه حامعرو جوونامونو بخدا انقدر بهم میریزم اینارو میبینم حالم بد میشه 

میگم اخه دختر بچه چیه که این جسارتو میکنه 

خانواده مانعش نشدن خبر ندارن 

آیا درست تربیت شده!?

شاید کسیو نداشته درست و غلط و بهش بگه 

نمی‌دونم فقط از خدا میخوام حافظ جوونا و زندگیا باشه 

مردا و زن‌ها مونو هدایت کنه

همیشه از خدا میخوام کمکمون کنه هدایت کنه حامعرو جوونامونو بخدا انقدر بهم میریزم اینارو میبینم حالم ب ...

دقیقا

من از یکی شنیدم وقتی این دخترای سن کم خودشونو برای مردای متاهل و ی مقدار سن بالا میکشن یا همه کار میکنن کامل خودشونو دراختیارشون میزارن مهمم نیس ک چی از دس میدن یا زنو بچه طرف چی میشه اون مرد هم ذوق میکنه از خدا خواسته لذت میبره فک میکنه چ خری هست وای سر درد میگیرم خدا برای هیچ زندگی مشترکی خیانت نیاره ک تا آخر عمر آسیب میبینه و خودشو با کسی ک بهش خیانت شده مقایسه میکنه

دقیقا من از یکی شنیدم وقتی این دخترای سن کم خودشونو برای مردای متاهل و ی مقدار سن بالا میکشن یا همه ...

خدایا اخه اگه واقعا حرفش درست باشه تو تاپیک اولش زندگی بدی درانتظارشه 

هی میگه پشیمون نیستم دلیل دارم اخه تو چه میفهمی از اون زندگی و زن بدبخت خیانت هیچ توجیهی‌نداره 

آخرم نیومد جواب بده 

خداکنه چرت باشه همش 

روزت خوش🌱

خدایا اخه اگه واقعا حرفش درست باشه تو تاپیک اولش زندگی بدی درانتظارشه  هی میگه پشیمون نیستم دل ...

منم امیدوارم گلم روز توهم خوش