2777
2789
عنوان

وسواس

132 بازدید | 16 پست

من وسواس عملی دارم مثلا امتحان میدم باید چند دور چک کنم تا ببینم همرو نوشتم یا ن اگ چک نکنم از اضطراب میمیرم 😑مثلا گوشیو قبل خواب باید چک کنم ک استوری اشتباهی نذاشته باسم خیلی سخته ب نظرتون چیکار کنم ک خوب بشم روم نمیشه ب خانوادم بگم ببرنم دکتر 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مگه اینا طبیعی نیس؟؟؟😐

پشمااام منم همینم که 

ما که خواستیم زمین را برای مهربانی مهیا کنیم ، خود نتوانستیم مهربان باشیم . من در کوچه های زندگی به دنبال آرتانی وحشی و سادیسمی بودم که مرا با تیر عشقش زخمی کند ، که ناگهان ممدی از ته کوچه با پراید آمد ... ( امضام فانه من در کوچه های زندگیم به دنبال هیچ خری نیستم    البته به دنبال یک آهو هستم    آن آهو در پشت کوچه ای که ممد از تهش آمد در باغی سرسبز علف می خورد و از وجود من آگاه نیست ، آیا من قادر به شکار این آهو هستم ؟ خیر )

رو هرچیزی زیاد فوکوس کنی همین میشه رها کن خودتو

چند توصیه کوتاه اما کاربردی : کد ملی تو حفظ باش ، مسواک بزن ، سرزده جایی نرو ، درستو بخون ، با آدم پاچه پاره بحث نکن ، کتاب بخون ، ورزش کن ، تو کار کسی دخالت نکن ، سعی کن برای خودت درآمد داشته باشی ،و در آخر بجای اینکه از پیشرفت بقیه ناراحت بشی خودتو ارتقا بده ، اینجوری حال خودتم خیلی بهتره (#تضیمنی) 
ینی توعم هروقت گوشیتو بزاری کنار چکش میکنی؟

اره گاهی شک میکنم چک میکنم چیز بدی نذاشته باشم 

یا همیشه بیرون دستم به گوشوارمه نیفته و اینجور چیرا ولی اذیت نمیشم 

ما که خواستیم زمین را برای مهربانی مهیا کنیم ، خود نتوانستیم مهربان باشیم . من در کوچه های زندگی به دنبال آرتانی وحشی و سادیسمی بودم که مرا با تیر عشقش زخمی کند ، که ناگهان ممدی از ته کوچه با پراید آمد ... ( امضام فانه من در کوچه های زندگیم به دنبال هیچ خری نیستم    البته به دنبال یک آهو هستم    آن آهو در پشت کوچه ای که ممد از تهش آمد در باغی سرسبز علف می خورد و از وجود من آگاه نیست ، آیا من قادر به شکار این آهو هستم ؟ خیر )

من هم وسواس فکری دارم و وسواس تمیزی نترس عزیزم تاخودت نخوای هیچی نمیشه فکریمو درمان کردم یجورایی مثلا همچیز توخونه باید قرینه بود اگ یه مجسمه یطرف میز تلوزیون بود اونطرفشم باید بود یا خدا نمیکرد یکم میدیدم پادری کج شده با خط کش صاف میکردم چسب میزدم مدامم چک میکردم.تمام شالهام مثلا باید یه اندازه تامیشدن یا نماز حوندنی صدبار میخوندم اگ حس میکردم یکلمرو درست ادا نکردم..وسواس تمیزیم ک در حد هفته ای یبار شستن پردها پادریهاروتختیو اینا.وتمیزکردن یخچال و شستنش.و یک روز درمیون باجرمگیر باید حموم دستشویی رو بشورم جدااز اون هربارم دستشویی میرم بافرچه یدور سریع میشورم.گردگیریم هرروز یا مثلا یچیزی از یخچال برمیداریم باید بادستمال روشوپاک کنیم بزاریم تو یخچال..خودم شدیدا آزارمیبینم و روانشناسم رفتم وسواس فکریم خوب شده دعا کنید وسواس تمیزیم خوب شه یکشنبه وقت روانشناس دارم ریم دیگ از کارافتاده۲۴سالمه سنیم ندارم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز