2777
2789
عنوان

شوهرم

1240 بازدید | 52 پست

بچه ها شوهرم اصلا بهم محبت نمیکنه. دلم محبت و عشق و علاقه میخواد شوهرم اصلا بلد نیست 6ساله عروسی کردیم 2سال هم قبلش عقد بودیم .الان ی پسر ۱۶ماهه دارم. قبل ازدواجم با یکی بودم خیلی دوسم داشت خیلی محبت میکرد بهم؛ این روزا همش دارم شوهرمو با اون مقایسه میکنم .خیلی سرده نسبت بهم بهشم میگم چرا محبت نمیکنی میگه تو عقده محبت داری .من همش ۱۷سالم بود زنش شدم و اون ۳۰سالش بود خیلیم ازش سرتر بودم اما هیچوقت عاشقم نبود . اطرافیانم میبینم چغد به زناشون اهمیت میدن دلم برای خودم میسوزه ک واقعا حیف شدم با این مرد

اگه میشه برای حاجتم یه صلوات بفرست♥️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به خاطر سنشه عزیزم سخت نگیر

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  
خیلی مغرور و یک دندس کاش ب گذشته برمیگشتم هیچوقت انتخاب نمی‌کردم 

چیکار میشه کرد

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...
چرا همه اینقد زود ازدواج می کنن ؟ تو خانواده ما ۲۴ ، ۲۵ برای ازدواج دختر مناسبه  ما اشتباه می ...

نه عزیزم کار خوب و شما میکنید

اگه میشه برای حاجتم یه صلوات بفرست♥️

هفده ازدواج کردی تازه قبلشم با یکی دیگه بودی😐

اونم بعد ازدواج معلوم نیس محبتاش باقی میموند

اگر مشکل دیگه ای نداره شوهرت بساز چاره ای نیس هر کی یه مدله 

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم

وقتی محبت نمیکنع نمیکنه دیگ ولش کن گدایی نکن 

گدایی پول بکنی شرف داره ب گدایی عشق ومحبت 

ولش کن مگه کیع ک میگی بهم محبت کن 

ادم بود میفهمید 

تمام ارزوی شب من ندیدن فرداست.. ~bǝʎɐbɐɥS  ~ɹɐʌıɹɥɐɥs
هیچی الان ک ی بچه هم دارم 

توام محبت کن اونم یاد بگیره حتی اگه محبت نکرد بیشتر و بیشتر محبت کن

من وقتی به شوهرم توجه میکنم بشتر بهم محبت میکنه

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...