2777
2789
عنوان

ذکر مجرب برای ازدواج؟؟؟ قبول دارید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3349 بازدید | 63 پست
حتمن اونام به درد نخور بودن چون از ذکر دعا خاستگار ب درد نخور میاد شنیدم

نه خوب بودن هر دو کارمند سنم کم بود فقط 

یکیش آشنا بود همه آرزوشون بود حتی درست حسابی هم منو ندیده بود مامانم باور نمی کرد😂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوشبختی الآن راضی هستی معیار ها تو داشت

خوشبختی نسبیه

خب لابد تا حدودی داشته که ازدواج کردم عزیزم. من نسبتا آدم منطقی هستم. نمیگم همه چی عالیه بالاخره مشکلاتی هست ولی خدا رو شکر ویژگی های مثبت ازدواجم بیشتر از منفیاشه

ازدواج سنتی کلا شانسم دخیله دیگه، منم شرایط خانوادم ازدواج سنتی میطلبید

خب چجوری ؟؟ ازدواج کردی یاچی

بله عزیزم ازدواج کردم روز ۲۶ چله اومدن خواستگاری و دو ماه بعد عقد کردیم 

یه دور تسبیح آیه ۲۹ سوره فاطر میخوندم تا ۴۰ روز 

💜                                                                                                                                                                                                                                           
بله عزیزم ازدواج کردم روز ۲۶ چله اومدن خواستگاری و دو ماه بعد عقد کردیم  یه دور تسبیح آیه ۲۹ س ...

اهان اخه من شنیدع بودم اون آیه رو به یه کاسه آب میخونن صورت رو میشورن...شما همینجوری هروز یه دور تسبیح خوندی دا ارع؟!

خوشبختی نسبیه خب لابد تا حدودی داشته که ازدواج کردم عزیزم. من نسبتا آدم منطقی هستم. نمیگم همه چی عا ...

منم یه بار سوره یاسین و زیارت عاشورا و ناد علی و حدیث کسا خوندم خواستگار برام پیدا شد اما ویژگی های منفی زیا دی داشت دیگه نزدیک عقد توافق نشد

استاتر بخون از ته قلبت ناامید اصلا نشو میاد صددرصد شک نکن

نمیدونید...

بچه‌های اینجا قضاوت میکنند، فکر می‌کنند من ، یا ما 

هول هستیم و ...

نمیدونند، خبر ندارند که توی دل من چیه که این تاپیک رو زدم. 

دست و پا گم کرده‌ای دیدم، دلم آمد به یاد. سالک یزدی 🌸💛
اهان اخه من شنیدع بودم اون آیه رو به یه کاسه آب میخونن صورت رو میشورن...شما همینجوری هروز یه دور تسب ...

اره هر روز بعد از نماز عشا میخوندم 

💜