2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 546 بازدید | 53 پست
اهاا..خب انشاالله ک هرچه زودتر یه شغل مناسب پیدا کنین و خوشبخت بشین ..شما هم مثل اسی باید بیشتر تو ج ...

دارم خود درمانی میکنم واسه افسردگیم. پیاده روی مدیتیشن قران خوندن رو خیلی وقتها دارم تمرین میکنم. عشق و پول یه هم گره خورده و واسه استارت زندگی خرید طلا و مقدمات زندگی خیلی سرسام اور شده واقعا نمیدونم چیکار کنم 

خب واقعیتش اون اصلا طرز فکرش این مدلی نبود و میشناختمش و مسئله بعدی این بود من تو سال آخر ارتباطم ...

خب درسته میفهمم چی میگی ...نامزدی و عقد ک قطعا دلیل قانع کننده ای واسش هست اگر بهم بخوره اون ک هیچ...منم اتفاقا مثل شما هستم با کوچیک ترین رفتار توهین آمیز خاستگاری رو بهم میزنم ..اما خیلی ها اینجوری نیستن بعضی از دختر خانما زود وابسته میشن...گول میخورن و.... متاسفانه پسرای کشورمون هم اکثرا دنبال برطرف کردن نیازشون هستن و اصلا شرایط ازدواج ندارن..تقصیر خودشون هم نیست..و اکثرا هم با بهونه آشنایی و ازدواج جلو میان ...دیدم ک میگم...بنابراین شما اگر تو رابطت موفق بودی فقط شانست بوده و خدا واست خواسته..بنظرم اسی نباید اینجوری راهنمایی بشه..و موفقیت های خوبشو هرچند دیگران معرفی کنن از دست بده .

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب واقعیتش اون اصلا طرز فکرش این مدلی نبود و میشناختمش و مسئله بعدی این بود من تو سال آخر ارتباطم ...

و یه چیز دیگه اینکه خاستگار هیچوقت وابستگی نمیاره..خاستگاره! هر دختری می‌دونه ک ممکنه خاستگاری به ازدواج ختم بشه ممکن هم هست نشه ..هردوطرف باید باهم جور بشن ..اینکه وابستگی نداره..هرکس به خاستگارش تا زمانی ک محرم نشده وابسته بشه دیگ واقعا مشکل داره!:/ مدت زمانش هم می‌تونه چند ماه بشه نه سه سال.

خب درسته میفهمم چی میگی ...نامزدی و عقد ک قطعا دلیل قانع کننده ای واسش هست اگر بهم بخوره اون ک هیچ.. ...

آره آدم خیلی باید حواسشو جمع کنه تو روابطش

البته نمیگم معرفی شده ها بدن،اونام توشون مورد خوب پیدا میشه،ولی شناخت باید کسب کرد نه به صرف این که معرفی شده سریع اعتماد کرد.

منم با این که دوست بودیم با هم،ولی اگه ایشون نبود و کسی بهم معرفی میشد و قبول می کرد آشناییمون طولانی مدت باشه تا همو خوب بشناسیم بهش فرصت میدادم قطعا.

💍👩‍❤️‍👨/تاپیک ها از قبل دی سال ۱۴۰۰ مال من نیستن،کاربری واگذار شده/درخواست دوستی ممنوع
آره آدم خیلی باید حواسشو جمع کنه تو روابطش البته نمیگم معرفی شده ها بدن،اونام توشون مورد خوب پیدا ...

آره خب درکل شناخت نیازه...البته ک تا با طرف زندگی نکنی شناخت کاملی پیدا نمیکنی ..

و یه چیز دیگه اینکه خاستگار هیچوقت وابستگی نمیاره..خاستگاره! هر دختری می‌دونه ک ممکنه خاستگاری به از ...

خب آخه آدم مثلا چند ماه با طرف بره بیرون ممکنه بهش حس پیدا کنه.مثلا دخترعمه من خواستگار داشت چن جلسه که بیرون رفتن مهر پسره به دلش افتاد،ولی پسره سر یه سری مسائل منصرف شد و گفت تفاهم نداریم که حقم داشت از خیلی نظرا مناسب نبودن.

ولی در کل روابط آدما خیلی بالا پایین داره و توش همه چی میتونه رخ بده.دوستی ناموفق،نامزدی ناموفق،ازدواج منجر به طلاق،یا اصلا فوت همسر....

خیلی چیزا دست ما نیست و ممکنه هرجایی از زندگیمون شریک احساسیمونو از دست بدیم.

💍👩‍❤️‍👨/تاپیک ها از قبل دی سال ۱۴۰۰ مال من نیستن،کاربری واگذار شده/درخواست دوستی ممنوع