2777
2789
عنوان

چرا نمیمیری اخه🥀🥀

233 بازدید | 16 پست

امشب از ته دل مرگ خواستم دلم تنگه بابامه رفیق ۱۰ سالم دیگه با بقیه هست منی ک روزای سخت پیشش بودم نه...

این همه عذاب بکش آخرش چی تهش مرگ خب الان مرگ میخوام ... مادرم خیلی اذیتم میکنه بهم میگه برو خودکشی کن برو بمیر

هیچکدوم برام مهم نیس اما امشب واقعا دلم گرفته واقعا دلم مرگ میخواد واقعا مرگ نعمته تو این دنیا قدر زنده رو ندونن مردن عاقلانس🖤چرا نمیمیری لعنتی چرا نمیمیری😭😭😭

خودتو عذاب نده 

امیدوارم از راهی که فکرشو نمی کنی گشایشی ایجاد شه برات 

نیلوفر🪷 و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها. ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند. ✍️مولانا جلال الدین بلخی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

❤انشاالله همه مشکلاتت حل شه عزیزم خودت رو اذیت نکن به حرف نمیمیری دو سالم از ته دل دعا کنی نمیمیری دنبال راهکار باش

تا توانی دلی بدست آور ...دل شکستن هنر نمیباشد....پروردگارا خود را تقدیم تو میدارم با من کن و از من ساز آنچه میخواهی❤

همه ما یه زمان هایی واقعا خسته میشیم و آرزوی مرگ میکنیم از نزدیکانمون حرفای تلخ مینشویم و بی مهری میبینیم ولی اول و آخرش خداست که پشتمونه عزیزم توکلت بر خدا باشه همیشه اینجوری نمیمونه توکلت بر خدا باشه اگه ممکنه زیاد تو‌ خونه نمون و دنبال کار باش یا یادگیری یه هنر یه ساز یه زبان

اگه دلت خنده خواست وارد این تاپیکم شو سوتی های کاربرا توشه کلی میخندی 😁 اگه دلت وا شد اگه دوست داشتی واسه حاجتم صلوات بفرست دوست خوبم ❤️.                        https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9894483&slug=%D8%B3%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%81%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA&postId=389290421

من به دعا و راز و نیاز با خدا خیلی اعتقاد دارم همیشه هروقت ازش چیزی خواستم بهم داده اینو جدی میگم مثلا یکسال پیش ازش یه چیزی خواستم و بعد یه مدت بیخیالش شدم دقیقا همین امسال آرزومو برآورده کرد شاید خیلی طول بکشه ولی خدا جواب آرزوهای ما رو میره فقط کافیه ازش بخوایم و به صلاحمون باشه عزیزم🥲🌱🥰

از خدا میخوام بهت آرامش بده🌱

به حرفش ن اما خیلی عذابم میده

چون عذابت میدن باید بمیری؟

یادم نیست تو کدوم سوره قرآن خوندم‌ ولی یه همچین چیزی بود معنیش 

*همانا کسانی که به خاطر ظلم خودکشی می‌کنند در بهشت خداوند جای نخواهند داشت و در آتش جهنم خواهند سوخت

چون عذابت میدن باید بمیری؟ یادم نیست تو کدوم سوره قرآن خوندم‌ ولی یه همچین چیزی بود معنیش  *ه ...

پس چیکار کنم ؟

اینجام ظلم اونجام ظلم پس حق من از زندگی چی بود؟