زوپی مدیر عضویت: 1398/03/01 تعداد پست: 2765 عنوان درد زایمان | مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 24 پست سلام خانما من ۳۷ هفته ودوروزمه از امروز صبح ترشحات خیلی بزرگ سفید دیدم الانم انقباض بدون درد نامنظم دارمممکنه زایمان کنم تو این هفته؟مشکلی برای بچه پیش نمیاد؟ خدایا شکرت 1401/05/26 | 23:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زوپی مدیر استارتر عضویت: 1398/03/01 تعداد پست: 2765 نه عزیزم ببین دردات شروع بشن برو البته وقتی یکم زیاد شد برو چون اونجا واقعا اذیت میشی البته اگه طبیع ... نامنظمه انقباضام بدون درده چون بچه چهارمه میترسم ززود به دنیا بیاد اخه شنیدم میگن ۳۷ هفته ودوروز هنوز بچه کامل نشده ممکنه بره تو دستگاه خدایا شکرت
maman_e_eiliya عضویت: 1397/02/09 تعداد پست: 2137 نه چهارم عزیزم😍😍خدا حفظشون کنه موقع زایمانت واسه سلامتی و بچه دار شدن مجددم دعا کن
زوپی مدیر استارتر عضویت: 1398/03/01 تعداد پست: 2765 عزیزم😍😍خدا حفظشون کنه موقع زایمانت واسه سلامتی و بچه دار شدن مجددم دعا کن انشالله عزیزم تو هم برام دعا کن اگا زایمان کردم نزارنش تو دستگاه خدایا شکرت
مرغانههههه۱b عضویت: 1401/04/02 تعداد پست: 686 نامنظمه انقباضام بدون درده چون بچه چهارمه میترسم ززود به دنیا بیاد اخه شنیدم میگ ... خب عزیزم بدنه خودت بهتر میدونی تغیراتش...چون ماشاءالله چهارمیه خدا برات نگهشون داره ....تجربه شما بیشتره وقتی حس میکنی وقتته حتما برو انشاءالله بسلامتی دنیا بیاد❤
maman_e_eiliya عضویت: 1397/02/09 تعداد پست: 2137 انشالله عزیزم تو هم برام دعا کن اگا زایمان کردم نزارنش تو دستگاه چشم عزیزم حتما نگرا نباش مطمئن باش این اتفاق نمیفته انرژی مثبت بفرستوی سی و هشت هفته ای دیگه عالیه
زوپی مدیر استارتر عضویت: 1398/03/01 تعداد پست: 2765 خب عزیزم بدنه خودت بهتر میدونی تغیراتش...چون ماشاءالله چهارمیه خدا برات نگهشون داره ....تجربه ... نه سوالم اینهکه تو این هفته اگه دنیا بیاد مشکلی نیست برا بچه یعنی بزارنش تو دستگاه خدای ناکرده نگرانیم برااینه خدایا شکرت
زوپی مدیر استارتر عضویت: 1398/03/01 تعداد پست: 2765 چشم عزیزم حتما نگرا نباش مطمئن باش این اتفاق نمیفته انرژی مثبت بفرس توی سی و هشت هفته ای ... ممنون عزیزم بابت دلگرمیت خدایا شکرت
مرغانههههه۱b عضویت: 1401/04/02 تعداد پست: 686 نه سوالم اینهکه تو این هفته اگه دنیا بیاد مشکلی نیست برا بچه یعنی بزارنش تو دستگاه خدای ناکرده نگرا ... نه عزیزم دیگه فک کنم کامل شده آخه ۳۸ هفته درست موقعه زایمانه فک کنم یکم کمتر یا بیشتر اشکال نداره البته تا ۴۰ هفته هم طبیعیه بچه دنیا نیاد
زوپی مدیر استارتر عضویت: 1398/03/01 تعداد پست: 2765 نه عزیزم دیگه فک کنم کامل شده آخه ۳۸ هفته درست موقعه زایمانه فک کنم یکم کمتر یا بیشتر اشکال نداره ال ... هرچی خیره انشالله پیش بیادممنونم عزیزم خدایا شکرت
nazrinجوادزاده23 عضویت: 1400/05/29 تعداد پست: 214 سلام نه عزیزم منم بچه خواهرم ۳۷هفته بدنیااومد ونرفت تو دستگاع و بچه کاملا سالم اصلااسترس نداشته باش مادعات میکینم ولی بیخبرمون نذار یارت نره انرژی منفی و دور کنی ازخودت