2777
2789
عنوان

بدون توهین

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 56 پست
چقدر شبیه منی،پس تو بگو چ کنم

به گفتن ما ها نیست .تو خودت باید تصمیم بگیری که جدا شی و عملیش کنی  .هرچیزی که ما بگیم تا وقنی خودت نخای انجامشون بدی بدرد دوزار هم نمیخورن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرگ به من ک‌ میدونم اگه شوهرم بفهمه زندگیم از هم میپاشه،ولی نمیتونم.ذات خراب درست نمیشه.یه بارم قبلا ...

چکارداری بازندگیت میکنی عزیزمن اگه دلت باهمسرت نیست جداشوولی باآبروی چندین نفربازی نکن  توقبلاخیانت کردی وبه خودت وخداقول دادی دیگه سمت اینکارانری پس چراداری خودتومیبازی به یه هوس زودگذر به خودت بیا تشت رسواییت که بیفته دیگه نمیشه جمعش کردها 

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
میترسم من برم درمان کنم بعد همسرم کنجکاو بشه بره بپرسه اونم همه چیو بگه

تا اونجا که من میدونم حق ندارن اینکارو بکنن و میشه ازشون شکایت کرد بابت اینکار

زندگی ذره ی کاهیست که کوهش کردیم
عزیزم اگه پیاماتون اونقدبدنیست میشه یه اسکرین بزاری ...فقط میخوام بدونم پیام باجنس مخالف باشرایط شما ...

جدی میگی یا شوخی میکنی؟

حرفای روزمره و بحث در مورد فیلمی ک دیدیم یا اتفاقاتی ک داره میوفته یا مثلا جدیدا درباره پایان نامه و ...و البته ابراز علاقه هم هست

جدی میگی یا شوخی میکنی؟ حرفای روزمره و بحث در مورد فیلمی ک دیدیم یا اتفاقاتی ک داره میوفته یا مثلا ...

نه گلم جدی گفتم ...پس دیدی خط قرمزاردشده ابرازعلاقه دومتاهل بهم به نظرشماطبیعیه

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
چکارداری بازندگیت میکنی عزیزمن اگه دلت باهمسرت نیست جداشوولی باآبروی چندین نفربازی نکن  توقبلاخ ...

آره درست میگی.یه بار بهم فرصت داده شد.اینبار دیگه طلاقم میده و منو نمیبخشه.تازه حتی اگه ببخشه بازم باید از این آقا جدا شم.پس بهتره همون کار آخرو اول کنم.اما خداییش سخته خییییییلی سخته

تاپیکای قبلیتو خوندم 

طفلی بچه یک ساله سرشو میزنه زمین مادرش عین خیالشم نیست 

بردیش دکتر بچه رو باهاش بازی میکنی؟

دو ترم مرخصی رد کن تا این ننگ پاک شه و ب زندگیت برسی

تو تاپیکات هی از خودت تعریف کردی و شوهرتو بد توصیف کردی 

شما قبل ازدواج این آقا رو دیده بودی پسندیدی ک بچه هااایم اآوردی 

خیلی خودتو دست بالا گرفتی بیا پایین 

شما اگه شوهرت بفهمه علاوه بر رسوایی زندان و شلاقم میخوری چون ایندفعه شوهرت فکر نکنم ببخشه و این سری دگ ختم جلسه میشی

ینی چی معتادشدم ؟ مگه بچه ای؟ 

فقط دلم بحال اون طفلی بی زبون که شما مادرشی میسوزه

آره درست میگی.یه بار بهم فرصت داده شد.اینبار دیگه طلاقم میده و منو نمیبخشه.تازه حتی اگه ببخشه بازم ب ...

عزیزم توجداهم که بشی بایدرابطت باهمکلاسیت روقطع کنی چون اینجوری زندگی اونوهم داری خراب میکنی 

😢 امشب تمومش میکنم.فقط بهم بگید بعدش چ کنم😢

کدوموتمومش میکنی بگوتاکمکت کنیم 

رابطه ی اشتباهم با همکلاسیم

آفرین عزیزم بشین یکم فک کن تاقشنگ به یه نتیجه ی خوب برسی وقتی تصمیم گرفتی دیگه ارادتوقوی کن