2777
2789
عنوان

خونه کوچیک یا رهن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 21 پست
من بخاطر بازی زچه مستاحر نمیشم هیچ وقت میبرمش پارک ولی اگر مشکلات دیگه هم‌داری قضیه فرق داره

مشکل اصلیم نداشتن هیچ نوریه ، یعنی معلوم نیست کی روزه کی هوا تاریکه ، بعد همش انگار بهم ریختست 

اره خوبه ولی به اینم فک کن ، الان خونه داشتی ۵ ساله تونستی پولم در کنارش داشته باشی ولی وقتی بری رهن باید هرسال جم کنی برای اینکه سال دیگ روی رهنت میذاره و.. ممکنه هرسال مجبور شی جابجا بشی و وقتیم یوقت خدای نکرده پول کم بیاری بخوای برگردی خونت میبینی تمیزی و قشنگی اول و نداره و باید برای خونت دوباره خرج کنی تا شبیه خونه بشه . اینارم در نظر بگیر 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با این شرایط مالی واقتصادی که جابجایی پول بنگاه واسباب کشی اصلا اینکارو نمیکردم عزیزم شاکر باش کسایی ...

شما درست میگی ، خداروشکر میکنم همینم دارم، ولی وقتی میام خونه عصی میشم هیچ پنجره ای رو به بیرون نداره هیچجارو نمیتونم ببینم نوری نداره  ادم افسردگی میگیره ، 

شما درست میگی ، خداروشکر میکنم همینم دارم، ولی وقتی میام خونه عصی میشم هیچ پنجره ای رو به بیرون ندار ...

من جات بودم همین مقدار پولی که داری رو + پول خونه ای که داری رو هم میذاشتم یه ۵۰ متری بهتر میخریدم که نقشه بهتری داشته باشه و پنجره و اینا .