2777
2789
عنوان

خونه کوچیک یا رهن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 21 پست
من بخاطر بازی زچه مستاحر نمیشم هیچ وقت میبرمش پارک ولی اگر مشکلات دیگه هم‌داری قضیه فرق داره

مشکل اصلیم نداشتن هیچ نوریه ، یعنی معلوم نیست کی روزه کی هوا تاریکه ، بعد همش انگار بهم ریختست 

اره خوبه ولی به اینم فک کن ، الان خونه داشتی ۵ ساله تونستی پولم در کنارش داشته باشی ولی وقتی بری رهن باید هرسال جم کنی برای اینکه سال دیگ روی رهنت میذاره و.. ممکنه هرسال مجبور شی جابجا بشی و وقتیم یوقت خدای نکرده پول کم بیاری بخوای برگردی خونت میبینی تمیزی و قشنگی اول و نداره و باید برای خونت دوباره خرج کنی تا شبیه خونه بشه . اینارم در نظر بگیر 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با این شرایط مالی واقتصادی که جابجایی پول بنگاه واسباب کشی اصلا اینکارو نمیکردم عزیزم شاکر باش کسایی ...

شما درست میگی ، خداروشکر میکنم همینم دارم، ولی وقتی میام خونه عصی میشم هیچ پنجره ای رو به بیرون نداره هیچجارو نمیتونم ببینم نوری نداره  ادم افسردگی میگیره ، 

شما درست میگی ، خداروشکر میکنم همینم دارم، ولی وقتی میام خونه عصی میشم هیچ پنجره ای رو به بیرون ندار ...

من جات بودم همین مقدار پولی که داری رو + پول خونه ای که داری رو هم میذاشتم یه ۵۰ متری بهتر میخریدم که نقشه بهتری داشته باشه و پنجره و اینا .