2789
عنوان

عمل دیسک گردن

4547 بازدید | 19 پست

خودتون یا اطرافیانتون تاحالا دیسک گردن عمل کردین؟

من مادرم عمل داره؛ قبلا دیسک کمر عمل کرده ولی گردن تاحالا نکرده

نگرانم🥲 اگه تجربه ای دارین بگین 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

عزیزم عملش سخت بود؟ چقد طول کشید؟ دکتر به ما گفته بود ۳-۴ ساعته الان خوبن؟

مامانم نه ونیم صبح رفت اتاق عمل ۳بعدازظهراومد

مامانم درد فراوون داشت بعدعمل بهترشده خداروشکر ولی دیگ نمیتونه زیادکارکنه مامانم میگه هنو بیهوشی نکرده بودن لوله کردن تو گلوم میگه اون لحظه مردمو زنده شدم 

عضو گروه نارنجی فیت شو وزن اولیه ۷۰   وزن هدف ۵۸ دعاکنین برام عشقولیا 
مامان منم خیلی درد داره زده به دستاش میگه خواب میره

ارع مامانم دستشو میکوبوند به تخت بیمارستان جیغ می‌کشید تاصبح هوار می‌کشید خداترسی نیاره باهرلحظه درد کشیدنش اشک می‌ریختم بعد عمل راحت شد ولی

حاجت دارها بیان😍❤

ببخشید استارتر

https://www.ninisite.com/discussion/topic/9231485/بیایدددد-اونقدر-در-خدارو-بکوبیم-که-حاجتمون-رو-بدهبیایددددددددحاجت-دارها-بیاید

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/
منم نگرانم همش، ایشالا زودتر تموم شه بگذره این عمل من از این نگرانی راحت شم🥲

ان شاءالله کی هست عملش؟

ارع مامانم دستشو میکوبوند به تخت بیمارستان جیغ می‌کشید تاصبح هوار می‌کشید خداترسی نیاره باهرلحظه درد ...

وای خداروشکر که الان خوبن

چقد طول کشید تا بگرده به حالت عادی؟ ینی دوره نقاهتش چقدره؟

و خیلی طول کشید به هوش بیان؟

ببخشید من هی سوال میپرسم نگرانم دیگه😅

وای خداروشکر که الان خوبن چقد طول کشید تا بگرده به حالت عادی؟ ینی دوره نقاهتش چقدره؟ و خیلی ط ...

یه ساعت بعد عمل به هوش بود ولی زیاد نمیتونس صحبت کنه شبش گفتن مایعات بخوره دوروز بعدم مرخص شد تا دوماه نباید زیاد کا کنه ولی مامانم ۲۰روزه پاشد کاراشو میکردنترس بهتر از درد الانشونه

یه ساعت بعد عمل به هوش بود ولی زیاد نمیتونس صحبت کنه شبش گفتن مایعات بخوره دوروز بعدم مرخص شد تا دوم ...

خداروشکر خیالم رو راحت کردی واقعا نیاز بود اینارو از کسی که تجربه دارم بشنوم😅

مرسی بازم عزیزم، ایشالا مامانت روز به روز بهتر بشه❤️

خداروشکر خیالم رو راحت کردی واقعا نیاز بود اینارو از کسی که تجربه دارم بشنوم😅 مرسی بازم عزیزم، ایش ...

ان شاءالله مامان شماهم سلامت کامل باشن عزیزم