2777
2789
عنوان

بارداری

110 بازدید | 17 پست

سلام دوستان کسی بوده که سن جنینش کمتر از سن بارداری باشه به من دکتر گفت ۸ هفته و دو روز رفتم سونو گفت ۶ هفته ای میخواستم بدونم چه جوریه تا شنبه که دوباره سونو بدم استرس دارم 

حالا تو سونو چیا دید

منم ۷ هفته رفتم گفت ۶ هفته ای ساک وکیسه زرده دیده فعلا فردا میشم ۸ بازم باید برم

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اولین سونو درسته دیگ 

20 اسفند1400. 8 صبح روز جمعه ای که از شبش از استرس خابم نمیبرد گوشیم زنگ خورد که ای کاش نمی‌خورد ای کاش اون جمعه رو نمیدیدم صدای پشت گوشی که با گریه گفت بیا که بابا حالش خیلی بده. لباس مشکی پوشیدم و رفتم و پارچه سیاه روی در دیدم و پدری که دیگه نبود.اون جمعه من مردم. از اون روز هر جمعه می میرم. خدایا متنفرم از تمام جمعه هات. خدایا از چیزی که می‌ترسیدم سرم اومد از من ک گذشت هیچکسو با عزیزانش امتحان نکن خدایا. خدایا میشه فقط یه روز پدرمو بهم برگردونی 😭خدایا دلم ازت پره ولی بازم شکرت. خدایا دومین نی نیمم گرفتی نمیدونم حکمتت چیه دلم شکسته ولی بازم شکرت 💔بابایی نی نی من ک خیلی دوست داشتی ببینیش اومد 💖 میدونم که از اون بالا واسش دعای خیر میکنی. دوست دارم🖤
حالا تو سونو چیا دید منم ۷ هفته رفتم گفت ۶ هفته ای ساک وکیسه زرده دیده فعلا فردا میشم ۸ بازم باید ب ...

نوشت یه جنین بدون ضربان قلب فعلا بعدش نوشته بود ۱۰ تا ۱۴ روز دیگه دوباره سونو

نوشت یه جنین بدون ضربان قلب فعلا بعدش نوشته بود ۱۰ تا ۱۴ روز دیگه دوباره سونو

عزیزم نگران نباش منم ۶ هفته رفتم گفتن فقط ساک وکیسه زرده لکه بینی هم داشتم 

دکتر گفت احتمالا پوچ باشه 

آنقدر دعا کردم رفتم سر خاک شهدای گمنام دعا خواستم

امروز رفتم سونو ۸ هفته گفت جنین هست قلبم هست خداروشکر

بعدش رفتم تشکر از شهدا

انشاا... خیر هست برای شماهم

در ضمن منم الان باید ۹ هفته باشم ولی سونو گفت هنوز ۸ هم نشدی

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
ینی چی

ینی سونو اولی ک میری بیرون درسته دیگ منم دکترم حساب کرد گفت 8 هفته خورده ای رفتم سونو زد 6 هفته و دوروز ک درست بود

نگران نباش 

20 اسفند1400. 8 صبح روز جمعه ای که از شبش از استرس خابم نمیبرد گوشیم زنگ خورد که ای کاش نمی‌خورد ای کاش اون جمعه رو نمیدیدم صدای پشت گوشی که با گریه گفت بیا که بابا حالش خیلی بده. لباس مشکی پوشیدم و رفتم و پارچه سیاه روی در دیدم و پدری که دیگه نبود.اون جمعه من مردم. از اون روز هر جمعه می میرم. خدایا متنفرم از تمام جمعه هات. خدایا از چیزی که می‌ترسیدم سرم اومد از من ک گذشت هیچکسو با عزیزانش امتحان نکن خدایا. خدایا میشه فقط یه روز پدرمو بهم برگردونی 😭خدایا دلم ازت پره ولی بازم شکرت. خدایا دومین نی نیمم گرفتی نمیدونم حکمتت چیه دلم شکسته ولی بازم شکرت 💔بابایی نی نی من ک خیلی دوست داشتی ببینیش اومد 💖 میدونم که از اون بالا واسش دعای خیر میکنی. دوست دارم🖤
عزیزم نگران نباش منم ۶ هفته رفتم گفتن فقط ساک وکیسه زرده لکه بینی هم داشتم  دکتر گفت احتمالا پ ...

خداروشکر انشاالله به سلامت دنیا بیاد منم نذر کردم کلی دست به دامن حضرت علی اصغر شدم

خانوما من اخرین پریودم 28خرداد بود .فردا باید برم سونو تشکیل قلب به نظر شما مشخص میشه یا زوده,؟؟

یکم زود نیس واسه رفتن چون من ۶ هفته بودم رفتم گفت صدای قلب قابل شنیدن نیس ده تا چهارده روز دیگه بیا 

یکم زود نیس واسه رفتن چون من ۶ هفته بودم رفتم گفت صدای قلب قابل شنیدن نیس ده تا چهارده روز دیگه بیا& ...

بر اساس سن بارداری که تو نت زدم فردا ۹هفته میشم.خود بهداشت برام وقت داد که کی برم