2777
2789
عنوان

چجوری رفتار کنم باهاشون؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 40 پست
اره از این لحاظ که بدتر میکنن بهم ثابت شده ولی بیشتر خودم اذیت میشم همش حس میکنم من یجوریم یا حس بدی ...

ازین ادما همه جا پیدا میشن

احتمال خیلی زیاد حسودیتو میکنن 

از دل نرفت آنکه از دیده برفت

من چون می دونستم خیلی اهل ظاهر وحسودن، یه سری طلای بدل خریدم و یه لباس خوب پوشیدم و یه آرایش شیک با یه لبخند ملیح باهاشون روبه رو شدم، شوهرم هم هماهنگ بود مدام نگاه عاشقانه می کرد و لبخند میزد، گفتم حالا که دارید پچ پچ می کنید حداقل با سوزش باشه😂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همش تو گوشی باش 

اخه ساعت خیلی زیادیو باید اونجا باشم همش با گوشیم چیکار کنم😢دلم میخاد یکاری کنم بهشون فشار بیاد 

میگن از امید گفتن تو این روزا مثل گول زدن میمونه!«اما تو امید بده شاید یکی گول خورد خندید.»بخاطرش بخشید.بخاطرش ادامه داد. بخاطرش تلاش کرد.این رخت سیاه نا امیدی رو از تنش درآورد.ذهنش رو آب و جارو کرد. روزگار نفس کشید.دنیا جای قشنگ‌تری شد.تو کار خودت رو بکن. تو خوب باش. تو امید بده 🤍•ᴗ•                     
من چون می دونستم خیلی اهل ظاهر وحسودن، یه سری طلای بدل خریدم و یه لباس خوب پوشیدم و یه آرایش شیک با ...

چهه خووب😍😂وای منم میخام اینجوری باشم بسوزن ولی مجردم تو جمع‌هم کسی نیس که باهام جور باشه ادنا زیادن باهمم متحدن منم تکو‌تنهام😣

میگن از امید گفتن تو این روزا مثل گول زدن میمونه!«اما تو امید بده شاید یکی گول خورد خندید.»بخاطرش بخشید.بخاطرش ادامه داد. بخاطرش تلاش کرد.این رخت سیاه نا امیدی رو از تنش درآورد.ذهنش رو آب و جارو کرد. روزگار نفس کشید.دنیا جای قشنگ‌تری شد.تو کار خودت رو بکن. تو خوب باش. تو امید بده 🤍•ᴗ•                     
ازین ادما همه جا پیدا میشن احتمال خیلی زیاد حسودیتو میکنن 

اره حسودی میکنن بخاطر یه‌سری مسائل ولی اینکارشون دیگه خیلیی منو اذیتو ناراحت میکنه

چهه خووب😍😂وای منم میخام اینجوری باشم بسوزن ولی مجردم تو جمع‌هم کسی نیس که باهام جور باشه ادنا زیاد ...

ببین چطور می تونی حسادتشون رو تحریک کنی، حسابی به خودت برس، اصلا برات مهم نباشه، یه شبه میگذره، اعتماد به نفس داشته باش

والا اصن دوس ندارم برم منتها اختیار دسته خودم نیس😣

عزیز دلم درکت میکنم منم توی همچین موقعیتی بودم،خیلی بدِ

تاپیک بزن با ما حرف بزن حوصله ت سر نره،محلشون نزار برات مهم نباشه 

باشهرت گرم بگیر الکی بگو بخند کت حتی کمیم صدات رفت بالا اشکال نداره تابسوزن.شوهرتم اگه رفت یا نبودش سرتوبکت توگوشی الکی لبخند بزن و نگاه گوشی کن مثلا داری ب چیزی میخندی

۳سال خاموش خوندم.دیگه اومدم روشنایی😆🥰
اره حسودی میکنن بخاطر یه‌سری مسائل ولی اینکارشون دیگه خیلیی منو اذیتو ناراحت میکنه

منم خانواده پدریم خیلی حسودن و کلا به خاطر هیچی چشم دیدنمونو ندارن 

منم خوشم نمیاد ازشون ولی گاهی باهاشون تنها میشم میگم چی میشد منم به عنوان هم خون شون قبول داشتن 

از دل نرفت آنکه از دیده برفت
اخه ساعت خیلی زیادیو باید اونجا باشم همش با گوشیم چیکار کنم😢دلم میخاد یکاری کنم بهشون فشار بیاد&nbs ...

فقططططط بی محلی و اصلا نگاشونم نکن حتی حوصلت خیلی سر رفت ی سر ب گوشی بزن تاپیکای نی نی سایتو ببین

ببین چطور می تونی حسادتشون رو تحریک کنی، حسابی به خودت برس، اصلا برات مهم نباشه، یه شبه میگذره، اعتم ...

حسادتشون فقط وقتی میبینن خاستگار برام اومدهه تحریک میشه😒این رفتاراشونم از همین جا شکل گرفت😐😕

همیشه سعی میکنم خوشحال باشم و به‌خودم برسم ولی اخرش کسی که میسوزهه منم چون تکو‌تنها تو جم میشینم فقط نگا میکنم اونام هی بی‌محلی میکنن پچ‌پچ میکنن گاهی نگام میکننو میخندن میفمم که مسخرم میکنن😖

حسادتشون فقط وقتی میبینن خاستگار برام اومدهه تحریک میشه😒این رفتاراشونم از همین جا شکل گرفت😐😕 ...

آها شوهر نداری. از اول تا آخر مهمونی با گوشی الکی صحبت کن و هی بخند 😁