2821
2789
عنوان

کسی نیست

89 بازدید | 11 پست

من خونه مامانمم خیلی اذیتم تازه جداشدم اینجا نمیتونم برم بیرون تا میرم میگن کجا کجا خیلی اذیتم دلم میخواد یکی منو دوست داشت وقتی بعضی دوستان میبینم که چجوری رفتار میکنند با شوهرشون ولی اونا بزم دوسشون دارن دلم میخواد بمیرم خستم

چند  وقتی  جدا  شدی؟  قصد  ازدواج  داری  دوباره؟  اگه &nbs ...

تقریبا نه ماه..

آره دارم همه وسایلمم آوردم همه نو هشتاد درصدش استفاده نشده دلم میسوزه چه با ذوق خریدم چی شد........به خاطر ازدواج سنتی اشتباه تو هجده سالگی فقطم نه ماه خونه دار بودم یه آدم چشم ناپاک دروغ گو مادر پرست که زن براش مهم نبود و خانواده بی فرهنگ بی اصلات

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

به نظرم اتفاقا تو وضعیت شما که میخوای هرچه زودتر بری ازون خونه و سروسامون بگیری نیازه شدیده که بیرون رفتنو مهمونی رفتنو گردشو تفریحتو بیشتر کنی! شما باید با آدما برخورد داشته باشین که کسی پیدا بشه!اگه جایی نرین کسیم نمیبینتتون و باهاتون آشنا نمیشه! اونجوری تفریحم دارین روحیتونم بهتر میشه!

به نظرم با خانوادتون مخالفت کنین چندبار اولش بدون اهمیت دادن و اجازه بزنین بیرون هرچند که دعوا هم پیش بیاد...ولی کم کم میبینن که نمیشه جلوی شمارو گرف عادت میکنن بیخیال میشن

به نظرم اتفاقا تو وضعیت شما که میخوای هرچه زودتر بری ازون خونه و سروسامون بگیری نیازه شدیده که بیرون ...

با کی برم بیرون دوستام اصلن نمیان خودشون سرخونشونن کجا برم برمم تنهایی کجا برم 

به نظرم اتفاقا تو وضعیت شما که میخوای هرچه زودتر بری ازون خونه و سروسامون بگیری نیازه شدیده که بیرون ...

بدون اجازه برم بیرون دیگه کلا باید بمیرم از اونا که اگه چیزی ببینند دیگه میکشم منو

با کی برم بیرون دوستام اصلن نمیان خودشون سرخونشونن کجا برم برمم تنهایی کجا برم 

شغل داری شما عزیزم؟ اگه شغل داری که توی محیط کار شروع کن دوست پیدا کردن و روابط اجتماعیتو بالا ببر، اگه شغل نداری از همین جا شروع کن، برو دنبال کار بگرد، یه خانم درامد دار بهتر مردارو جذب میکنه تو این دوره، و داخل محیط کار هم که برای بار اول وارد بشی دوست پیدا کردن راحت تره تازه، چون همه دوسدارن اون آدم جدیده رو بیشتر بشناسن بهت نزدیک میشن و تو باید همونجا روابطتو گسترش بدی، همین رفیقات چندوقت لعد هرجا برن زنگ میزنن بت میگن فلانی میریم فلان جا توم میای، دوست پیدا کردن خیلی مهمه عزیزم هرگززززز خودتو تو این شرایط اسیر خونه و خانوادت نکن 

شغل داری شما عزیزم؟ اگه شغل داری که توی محیط کار شروع کن دوست پیدا کردن و روابط اجتماعیتو بالا ببر، ...

سرکار خوشم نمیاد دو جا رفتم دلم نمی‌خواد برم دیگه

سرکار خوشم نمیاد دو جا رفتم دلم نمی‌خواد برم دیگه

خب عزیزم اون آدمی که شما منتظرشین که یهویی خدا از آسمون برات نمینداره پایین، با خونه نشستن چیزی درست نمیشه خودت باید یه راهی برای بیرون رفتن خودت پیدا کنی هر طور شده، وگرنه باید فقط تحمل کنی این وضعیتو

2824
2823
2791
2779
2792