2777
2789
عنوان

بهش ربطی نداره؟

98 بازدید | 10 پست

بچه ها من هر سری با نامزدم رفتیم سره قرار ب ارایشم گیر داده من خودم ارایشگرم و به خدا به خدا اون روز ک رفته بودم فقط تینت لب زده بودم و خط چشم همییین گف ارایشت غلیظه چی کار کنم چجوری محترمانه بهش بگم چون اونسری گفتم زیاد نیس گفت حتما میدونم ک میگم هست

یک عدد دختر موبلندِ عاشق...عاشق انواع پاستیل....من ب حقوق حیوانات احترام میزارمو با یه سریاتون بحث نمیکنم😎🐛 یه آرایشگر و میکاپ ارتیست خفن عستم...متولد اخرای هشتادم☘سوالاتی مربوط ب ارایش مدله مو و حتی قیمتاشون داشتید در خدمتم و در این تاپیکا منو تگ کنین ک راهنمایی کنم!مخالف حظور اقایون عزیز توی سایت!!!! درخواست دوستی قبوللل نمیکنمممممممم زور نننزن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از اول مگه با آرایش ندیده تو رو 

ن من کلا خیلی کم ارایش میکنم

یک عدد دختر موبلندِ عاشق...عاشق انواع پاستیل....من ب حقوق حیوانات احترام میزارمو با یه سریاتون بحث نمیکنم😎🐛 یه آرایشگر و میکاپ ارتیست خفن عستم...متولد اخرای هشتادم☘سوالاتی مربوط ب ارایش مدله مو و حتی قیمتاشون داشتید در خدمتم و در این تاپیکا منو تگ کنین ک راهنمایی کنم!مخالف حظور اقایون عزیز توی سایت!!!! درخواست دوستی قبوللل نمیکنمممممممم زور نننزن

بهش ربط که داره.اما خوب درست و مودبانه باهاش صحبت کن.خوب شاید اون ارایش دوست نداشته باشه.نامزدی رو میزارن برا همین چیزا که ادم همدیگه رو بشناسه و ببینه اگه نمیتونه باهاش کناربیاد ولش کنه یا بالعکس

و من میان تمام نداشته هایم خدارو دارم
مردها از این اخلاق ها زیاد دارند می‌خوان رییس بازی در بیارن.تو هم بگو باشه

ینی چی خب مگ من چقددارایش کرده بودم بعد ها هم میاد همینا رو میگ

بگو ببند دهنتو بابا 

البته من حوصله این بازیا رو ندارم :/

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
بهش ربط که داره.اما خوب درست و مودبانه باهاش صحبت کن.خوب شاید اون ارایش دوست نداشته باشه.نامزدی رو م ...

اخه دوس ندارم به ان موضوع ک من خودم انقد حساسم روش و اصلا اونقدرا ارایش نمیکنم بعدا گیر بده

بگو ببند دهنتو بابا  البته من حوصله این بازیا رو ندارم :/

منم نظرم اینه ولی محترمانه نیس  

اخه دوس ندارم به ان موضوع ک من خودم انقد حساسم روش و اصلا اونقدرا ارایش نمیکنم بعدا گیر بده

باهاش صحبت کن. بابا همه این گیرا رو دارن.من داداشم نابودم کرده ازبس گیر میده بهم😂 زندگی میگذره الکی خون خودتو کثیف نکن.

و من میان تمام نداشته هایم خدارو دارم