2777
2789

بله هنوزم اینکارو میکنه ولی باهاش مدارا کردم و ب حرفش بودم اونم روز ب روز بهتر شد و کمتر کنترل کرد 

ب امید روزی ک از سرش بیوفته😅

"‏ برنده ها تَمرين ميكنن بازنده ها شِكايت"!

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

بله هنوزم اینکارو میکنه ولی باهاش مدارا کردم و ب حرفش بودم اونم روز ب روز بهتر شد و کمتر کنترل کرد&n ...

من شش سال خونه فامیلام نرفتم الانم گیر داد به دوستام کلا تنهای تنهام یه دوستم ندارم باهاش وقت بگذرونم محدودم به خونه دانشگاهم غیر حضوری فقط تفریح وگردش وخرید همه جا با خودش خسته شدم حس اسارت دارم

من اگر نیکم وگر بد تو برو خود راباش
من شش سال خونه فامیلام نرفتم الانم گیر داد به دوستام کلا تنهای تنهام یه دوستم ندارم باهاش وقت بگذرون ...

من برعکس توأم آرزو دارم شوهرم دلش بخواد باهام وقت بگذرونه مثل شوهرای دیگه!!! اصلا انگار آدم عادی نیست شوهر من کنترلم می‌کنه اما وقتم برام نمیزاره

اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع می‌کنی اما پایانش دست منه😎

من شش سال خونه فامیلام نرفتم الانم گیر داد به دوستام کلا تنهای تنهام یه دوستم ندارم باهاش وقت بگذرون ...

خب شوهر شمارو نمیدونم ولی من شوهر خودم ب شخصه اگه باهاش راه بیای و ب حرفش باشی خودش از کارش خجالت میکشه و دیگه ازادت میزاره 

منم خونه فامیلام نمیرم و بیام اصن هیچ دوستیم ندارم ولی تاحالام اعتراضی نکردم چون میدونم دست خودش نیس

خب شوهر شمارو نمیدونم ولی من شوهر خودم ب شخصه اگه باهاش راه بیای و ب حرفش باشی خودش از کارش خجالت می ...

ینی بسوزم وبسازم با این اخلاقش بچه کوچیک هم دارم جدا نمیتونم بشم

من برعکس توأم آرزو دارم شوهرم دلش بخواد باهام وقت بگذرونه مثل شوهرای دیگه!!! اصلا انگار آدم عادی نیس ...

وقت می‌گذرونه ولی میخاد حرف حرف خودش باشه فقط 

آره شوهر روانی من که فقط بلده تو‌ ذوق آدم بزنه کافیه من از یه چیزی خوشم بیاد حس خوب داشته باشم همون لحظه از زندگیمون حذفش می‌کنه حالا میخاد لباس باشه وسیله باشه جایی باشه هرچیزی که حالمو خوب کنه مخالفه ازش متنفرم
ینی بسوزم وبسازم با این اخلاقش بچه کوچیک هم دارم جدا نمیتونم بشم

ن جدایی ک اصن راه حل خوبی نیس 

ببرینش مشاوره اگه ادم منظقیه بشینین باهاش حرف بزنین خودتون 

تاحالا تلاش نکردین تغیرش بدین؟!

آره شوهر روانی من که فقط بلده تو‌ ذوق آدم بزنه کافیه من از یه چیزی خوشم بیاد حس خوب داشته باشم همون ...

از اینکه یکی چیزایی وکه میخای ازت بگیره که مهم ترینش آزادی متنفرم  انگار توی یه هزار تو افتادی که راه فراریم نداری

خب شوهر شمارو نمیدونم ولی من شوهر خودم ب شخصه اگه باهاش راه بیای و ب حرفش باشی خودش از کارش خجالت می ...

یعنی اگه بخاد پوششتون تغییر بده انجام میدین واسه من سخته چطوری یهو خودمو تغییر بدم ؟

وقت می‌گذرونه ولی میخاد حرف حرف خودش باشه فقط 

مال منم حرف حرف خودشه این خیلی بده باعث بدبختیم هست این مردا هم یه روزی که خودشونم نمیدونن بدجور تقاص پس میدن از اذیت کردن ما

اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع می‌کنی اما پایانش دست منه😎