همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
بله هنوزم اینکارو میکنه ولی باهاش مدارا کردم و ب حرفش بودم اونم روز ب روز بهتر شد و کمتر کنترل کرد&n ...
من شش سال خونه فامیلام نرفتم الانم گیر داد به دوستام کلا تنهای تنهام یه دوستم ندارم باهاش وقت بگذرونم محدودم به خونه دانشگاهم غیر حضوری فقط تفریح وگردش وخرید همه جا با خودش خسته شدم حس اسارت دارم
من شش سال خونه فامیلام نرفتم الانم گیر داد به دوستام کلا تنهای تنهام یه دوستم ندارم باهاش وقت بگذرون ...
من برعکس توأم آرزو دارم شوهرم دلش بخواد باهام وقت بگذرونه مثل شوهرای دیگه!!! اصلا انگار آدم عادی نیست شوهر من کنترلم میکنه اما وقتم برام نمیزاره
اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع میکنی اما پایانش دست منه😎
آره شوهر روانی من که فقط بلده تو ذوق آدم بزنه کافیه من از یه چیزی خوشم بیاد حس خوب داشته باشم همون لحظه از زندگیمون حذفش میکنه حالا میخاد لباس باشه وسیله باشه جایی باشه هرچیزی که حالمو خوب کنه مخالفه ازش متنفرم
مال منم حرف حرف خودشه این خیلی بده باعث بدبختیم هست این مردا هم یه روزی که خودشونم نمیدونن بدجور تقاص پس میدن از اذیت کردن ما
اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع میکنی اما پایانش دست منه😎